Nirvana saraj

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a gde piše da subotu treba slaviti "
Sedmicna subota se ne slavi bato,odkud ti ta ideja ?
Slave se praznici dok se subota iz 4-te zapovesti SVETKUJE !!!
A evo ti dokaza gde se jasno navodi da pocinak iz 4-te Bozje zapovesti i dalje ostaje za Bozji narod u vreme NZ-ta:

Jevr.4,4-9:
"... Jer negdje reče za sedmi dan ovako: i počinu Bog u dan sedmi od sviju djela svojijeh.
na ovom mjestu opet: neće ući u pokoj moj.
Budući pak da neki imaju da uđu u njega, i oni kojima je najprije javljeno ne uđoše za neposlušanje;
Opet odredi jedan dan, danas, govoreći u Davidu po tolikom vremenu, kao što se prije kaza: danas ako glas njegov čujete, ne budite drvenastijeh srca.
Jer da je Isus one doveo u pokoj, ne bi za drugi dan govorio potom.
Daklem je ostavljeno još počivanje narodu Božijemu..."

u bilo kojoj drugoj sredini OSIM u opkeuzenju okola gde je bio Bozji narod u pustinji" ?
ili prihvataš celu Bibliju ili kao ja biraš iz Biblije šta ti pasuje
Jok bato,sto se Bozjih zapovesti tice ja se drzim svega sto tamo pise a sto nije ispunjeno Hristovom zrtvom...

Jok bato,sto se Bozjih zapovesti tice ja se drzim svega sto tamo pise a sto nije ispunjeno Hristovom zrtvom...
zapoveđeno ti je da nosiš i koristiš lopaticu....to nije pokriveno Isusovom žrtvom :p
ako već tvrdiš da se držiš i zapovesti iz SZ onda ne budi licemer nego lopaticu svuda sa sobom a ja ti savetujem da nosiš i kanticu sa peskom iz praktičnih razloga...

zapoveđeno ti je da nosiš i koristiš lopaticu....to nije pokriveno Isusovom žrtvom :p
ako već tvrdiš da se držiš i zapovesti iz SZ onda ne budi licemer nego lopaticu svuda sa sobom a ja ti savetujem da nosiš i kanticu sa peskom iz praktičnih razloga...
A jesi li siguran da si procitao tu zapovest,jel znas zasto je data i u kojim je uslovima vazila ?
I ono najbitnije -dali smatras da je to moralna normativa koja regulise medjuljudske odnose ili odnose covek -Bog ?

Poslednja izmena:
A jesi li siguran da si procitao tu zapovest,jel znas zasto ke data i u kojim je uslovima vazila ?
I ono najbitnije -dali smatras da je to moralna normativa koja regulise medjuljudske odnose ili odnose covek -Bog ?
data je u uslovima ideje o bogu koji šeta rajskim vrtom tek kad zahladni
reguliše moralno materjalne odnose čoveka sa takvim bogom

data je u uslovima ideje o bogu koji šeta rajskim vrtom tek kad zahladni
Uz svo duzno postovanje,smatram da pojma nemas o cemu pricas,naseo si na kafanske price Saleta s kojim je opio sve one koje mrze Bozje zapovesti.
Hajde si sad lepo sedi prouci malo gde je to i u kakvim prilikama Bog dao zapovest o lopatici koju Sale ne vadi iz usta pa se vrati da nastavimo diskusiju.
reguliše moralno materjalne odnose čoveka sa takvim bogom
Kao sto rekoh,pojma nemas o cemu pricas,cisto si kuckas reda radi,da ti prodje vreme...😁

Uz svo duzno postovanje,smatram da pojma nemas o cemu pricas,naseo si na kafanske price Saleta s kojim je opio sve one koje mrze Bozje zapovesti.
Hajde si sad lepo sedi prouci malo gde je to i u kakvim prilikama Bog dao zapovest o lopatici koju Sale ne vadi iz usta pa se vrati da nastavimo diskusiju.

Kao sto rekoh,pojma nemas o cemu pricas,cisto si kuckas reda radi,da ti prodje vreme...😁
ovo je kafana...u kafani možemo da pišemo sve što nam padne na pamet osim ozbiljnih stvari...srećom nisam mod jer bih te banovao zbog preozbiljnog nastupa u kafani...

šta ćeš da popiješ? ja častim

Pogledajte prilog 1610333U pravu si.
Daj za pocetak jedan vocni caj sa puno limuna.
izvoli

1726353458556.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back