- Poruka
- 10.204
Vidiš, u Nirvani ne rade narodnjaci..![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidiš, u Nirvani ne rade narodnjaci..![]()
život mi imao smisao do 18-tema tad si suviše glup da bi bio mlad..![]()
Eee.. ja sam već sa petnaest počela da razmišljam o tome šta ježivot mi imao smisao do 18-te
kad si razmišljao koliko ovan zikonja
a ništa nisam mogla da smislim.. 
čim počneš da radiš zbogomZa mene su najlepše godine od 25 - 50. Zrele, produktivne i mlade godine.
E posle počinje polako nizbrdo što se fizičke snage tiče..
ja ga bemje ko je otkrio smisao životaEee.. ja sam već sa petnaest počela da razmišljam o tome šta je
vreme i smisao života..a ništa nisam mogla da smislim..
![]()
Нема мог угла душице мала...To je neka nirvana iz Zilotovog ugla?![]()
Значи увалили ти стричеви Циганку или Влахињу у сред тинејџовања, па си се смирио ко Будиста на литургији?život mi imao smisao do 18-te
kad si razmišljao koliko ovan zikonja
Значи увалили ти стричеви Циганку или Влахињу у сред тинејџовања, па си се смирио ко Будиста на литургији?
Јел имаш мозга Сале? Приплод не значи зрелост личности...zilot jel imaš đece
aj pustite te teške teme u kafani
pa jel imaš ili nemaš?Јел имаш мозга Сале? Приплод не значи зрелост личности...
Причамо мало о вама генијалцима за живот и духовно из назадних средина, немо' се љутиш
....
Боље да си се молила Богу да ти открије, људска памет је недовољна за духовне смисловеEee.. ja sam već sa petnaest počela da razmišljam o tome šta je
vreme i smisao života..a ništa nisam mogla da smislim..
![]()
Kako bre NS nazadna sredina?Јел имаш мозга Сале? Приплод не значи зрелост личности...
Причамо мало о вама генијалцима за живот и духовно из назадних средина, немо' се љутиш
....
Najkulturniji grad u Srbiji.najlepše selo na svetuKako bre NS nazadna sredina?Najkulturniji grad u Srbiji.
Pa dao mi Bog mislilište da se igram, al mi uputstvo za upotrebuБоље да си се молила Богу да ти открије, људска памет је недовољна за духовне смислове

Немам... И шта си тиме поентирао мужијаку млади, да имаш боље виђење живота због сношаја у жену, и килавог одгајања деце?pa jel imaš ili nemaš?
Па кад си слаб слушалац паметнијих од себе, а много мозгаш са мало мозга...Pa dao mi Bog mislilište da se igram, al mi uputstvo za upotrebu
nije ostavio..![]()
Шабанија с коца и конопца... Исто ко БГ, само мало глупљи и наивнији...Kako bre NS nazadna sredina?Najkulturniji grad u Srbiji.
Види сејо... Маки је тренутно оданде (пиши пропао)Kako bre NS nazadna sredina?Najkulturniji grad u Srbiji.

Ma baš ti znaš ko je bio oko mene.Па кад си слаб слушалац паметнијих од себе, а много мозгаш са мало мозга...

Дебили... Чим те привлачи будизам...Ma baš ti znaš ko je bio oko mene.![]()
Tako, navređaj mi užu i širu familiju i uživaj..Дебили... Чим те привлачи будизам...

Evo šta je kultura. Novosađanin i kad vređa to zvuči nekako milo, empatično..ti si jedan tužan čovek pun frustracija