- Poruka
- 89.439
Koliko se ja sećam devedesetih, njihova muzika nije bila za Srbeslabo je bila popularna u Srbiji, više je bilo priče o kobejnu nego da su se slušale pesme . više su se slušali gansi
i za pse. Pa pojma nemam ni šta su svirali..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko se ja sećam devedesetih, njihova muzika nije bila za Srbeslabo je bila popularna u Srbiji, više je bilo priče o kobejnu nego da su se slušale pesme . više su se slušali gansi
idi na Jutjub, mene ta vrsta nije privlačilaKoliko se ja sećam devedesetih, njihova muzika nije bila za Srbe
i za pse. Pa pojma nemam ni šta su svirali..
Pa to ti kad drukaš protiv nebeskog naroda.sa svih dva hita![]()
ne sećam se d sam drukao protiv SrbaPa to ti kad drukaš protiv nebeskog naroda.
Govoreci o 2 hita.ne sećam se d sam drukao protiv Srba![]()
Pogledajte lice bilo kog sveca kod nas ili na istoku Bhawagan i videćete šta je nirvana.

Па твоји и Мила Амфилохијевог масончићи финансирали ту спрдњу... Раде то егоманијаци на западу одавно, тек од скоро је на и Балкану, јер је летела глава пре за мимовање светиње...

Твоје контемплације самозаслуга, ни сам не разумеш, ђе други да ти докуче машту...ne shvataš dublji smisao, seljaci do njive su morali prtinu (preteču puta) da prave onako širu za volove
razumeš li pećinski čoveče
Srećno gazdarice!
Hvala. Čekala sam tvoju reakciju na naziv kafane..Srećno gazdarice!

Lepa je!Hvala. Čekala sam tvoju reakciju na naziv kafane..![]()
Nisam.Jel si ti videla moje prayer flags na terasi?
Vidim da ih ovde na slici ima....
Sad imam i jedne za sobu
To su marameNisam.
A ovi imaju tepih na plafonu..![]()

To je neka nirvana iz Zilotovog ugla?![]()

Uopšte se ne sećam tog filma. Niti sam gledala, nit se reklame sećam.
Jeste posle Kobejna bila eksplozija popularnosti, ali ja sam od onih koji su slušali daleko pre toga, kad se tek pojavio Nevermind album.
ala si ti sale mator ako si propustio grandz,eheheon je uveo neki grandž rok i dan danas mi nije jasno šta mu je to.
ja sam više od roka preferirao deep purple pink floyd proverene a uglavnom hitove 80-tih kao i dan danas što volim slušati tu muziku