Nip/Tuck

kakvi su oni kreteni!!!
Tipujem na Sona i Kristijana...
Cim su u srecnoj ljubavnoj vezi,
mozes ih na hleb mazati, divni su...
A cim im pukne ljubav,
iskaljuju se na svima i ponasaju kao stoke...

Dobar glumac i u pravo vreme je postao zvezda,
sa 35godina...
Pravo vreme, a ne neko sa 15 i onda budu utripovani, pa polude itd..?
Ako kontate sta hocu reci...

Shto mi neshto poznat ovaj zakljuchak...:twisted:

Elem,meni je serija skroz ok.Nema tabu tema,realne zivotne dileme,nema predrasuda.Ok.Chak pomalo revolucionarna ako tjemo da budemo pristrasni.Jel zna neko koliko ima sezona?

Shto mi neshto poznat ovaj zakljuchak...:twisted:

Elem,meni je serija skroz ok.Nema tabu tema,realne zivotne dileme,nema predrasuda.Ok.Chak pomalo revolucionarna ako tjemo da budemo pristrasni.Jel zna neko koliko ima sezona?

Ima pet s'tim sto mi nismo otkupili petu...
Duso, morala sam nesto lepo o njemu da napisem,
posto sam ga napljuvala extra...
A samo mi je ovo dunulo na pamet...:mrgreen:

(cak sam i zaboravila da si to ti rekla...:| Bas za njega, ili..?)

vjeruj mi, gledao sam epizodu;)

Ma ok razumem to,nego ja mislim da Konor prica sa Kventinom,a ni sam nije svestan sa kim prica.Hocu reci on ne zna za Kventina,a ovaj se njemu predstavio kao psihijatar.Meni je prilicno zvucao kao Kventin ali videcemo.Jedino sto ne znamo da li ima jos epizoda,jer,ako se secate epizode kada je Shon dao Kristijanu zlatni skalpel za 5000-tu operaciju,na skalpelu je pisao datum sledeci: 05 september 2007

Pa neko deli interesovanje za Kristijana.Da li neko zna da li ce se u 5. i 6. sezoni ponovo pojaviti Julia iliti Dzulija????Kakva god da je,a ne svidja mi se lik koji glumi bilo bi lepo kad bi se ponovo pojavil!
A i nadam se da ce Met na krju biti srecan jer je bas dobar i bilo bi bas grozno
kad bi na kraju serije bio u nesrecnom braku sa Kimber koj ga ne voli!!

Sweeney Tod Odgovorila ti je Epox..Vecini se svidja Kristijan tj Dzulijan Mkman pa sam postavila njegove slike..Ako neko zeli od nekog drugog neka javi nema problema.
Epox_ Hoce Dzulija ce biti i u 5 sezoni,sestra pocinje sa emitovanjem tek na jesen..

Eto...sad zalite Meta...a jel se secate kako ste ga mrzeli kad je bio sa onom Nacistom!! Vidite kao su sve to dobri glumci i kako izazivaju najrazlicitije emocije kod nas...Serija je the best!
giovanna hvala za fotke! ;)

Back