Nip/Tuck

Eto...sad zalite Meta...a jel se secate kako ste ga mrzeli kad je bio sa onom Nacistom!! Vidite kao su sve to dobri glumci i kako izazivaju najrazlicitije emocije kod nas...Serija je the best!
giovanna hvala za fotke! ;)

Mene i dalje nervira i ne zalim ga...
Ne menjam ja tako lako missljenje...
Ej, al' je bio glup kraj sa onom pesmom sto su svi pevali...:D

sta se desilo u zadnjoj epizodi ? nisam bila u mogucnosti da je pogledam ?

samo cu ti reci da su se u Hollywood-u ponovo sreli McNamara i Troy :shock::shock::shock: (u ordinaciji natavno)
Kristijan je odlucio da prekine posao i brak, nije mogao da veruje zeni i to ga je navelo na takav postupak.

Da li iko zna kada ce (i da li ce) se nastaviti prikazivanje na b92 ?

bas je trulo bez serije (a od skoro nema ni Southpark-a)

samo cu ti reci da su se u Hollywood-u ponovo sreli McNamara i Troy :shock::shock::shock: (u ordinaciji natavno)
Kristijan je odlucio da prekine posao i brak, nije mogao da veruje zeni i to ga je navelo na takav postupak.

Iste nas brige more...:mrgreen:

jeste trulo,a meni koja patim od nesanice bas bilo lepo,doktorcic Kristijan:mrgreen:pa Saut Park.....sad je bas shiit:(

Bojim se da Dzulija nikad nece voleti nikog,jer prvenstveno ne voli ni samu sebe..A tebe koja volis Dilana Volsa da obavestim da on igra u nekoj policijskoj seriji na TV Avala
Za Nodi Wolf To sto ti je sada odvratan je veliki plus za njega,jer je odlican glumac i svojom transformacijom je uspeo gledaoce a i tebe da ubedi da moze biti i dobrica i zloca..
znam tu seriju...o uniformisanim policajcima...

Naprijed Džulijaaa!!!

sve me iritira kod njega.
i ponasanje i pojava...
phuj

ma i meni je Met ljigavac, razmazeni i uobrazheni teenager bez mozga
mene je uzasno iritirala i ona James (totalni negativac)
kada je nestao klinac koga je usvojio Kristijan hteo sam da prestanem da gledam
stvarno bi bilo preterano, sacekao sam da vidim sta ce biti sa malim i da zavrsim sa serijom
ali umeli su da naprave preokret, znalci
jedva cekam da se nastavi (daj Bozhe da hoce)

Na hrvatskom rtl-u ide 6-a sezona, sredom u 22:40. To je poslednja sezona, ima 14 epizoda, do sada je proslo 6. Pratim redovno, ali mi je pocetak, ono u Majamiju bilo mnogo, mnogo bolje nego ovo u LA-u. Prosla epizoda je bila uzasno smarajuca... valjda ce biti bolje.

Back