Giovanna
Iskusan
- Poruka
- 6.633
Dzulija je otvorila hotel zajedno sa onom plavusom,nikako ime da joj upamtim.Ovo je trenutno 3 sezona,ne verujem da ima kod nas da se kupi..Vecerasnja epizoda je bila da se smrznes..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je trenutno 3 sezona
jesi li sigurna? Nemoguce da je proslo vec dve sezone?Znam da ide svaki dan i da svaka sezona ima 20 - tak epizoda, ali ..... kad pre
Mogli biOvo je bila dobra epizoda!!!
Kako mi bilo zao one bake sto se operisala zbog muza,
a on je onako izradio..!
I kako mi je bilo drago kada je sekac iskasapio onu ribu na kraju..!
Meta-Majkla bih da mogu otstranila iz serije...
barem do 5 sezone,.ako hoces,pitaj me preko PP-a...Nije losa serija. Prljava znacka je ipak mnogo bolja.. Mada me vozi pitanje ko je sekac, moram da priznam.
odgovorila sam ti preko PP-a...Tipujem na to da Sekach nije jedna lichnost, nego da su dve. Ovaj shto je sad- mislim da je to Kventin Kosta. Ali, Sekach je postojao i pre Kostinog dolaska, shto bi moglo da znachi ili da Sekach nije Kosta, ili da je Kosta "nasledio" nechije radove. Sekach mora dobro da poznaje ljude koje "reze". Neshto mi je ona detektivka sumnjiva- mnooogo se obrushila na Kristijana. Ono jeste, na kraju je ona bila isechena, ali serija je dovoljno bolesna da mogu da poverujem da se i sama isekla... A onda dolazi Kosta... Znachi, ili nije Kosta, ili je i Kosta i neko pre njega...
odgovorila sam ti preko PP-a...
E, svako moze da pogreshi
Bash se nekim stvarima nisam nadala :wink:
)ko je Sekač.
E, a tako je doooobar inache 
jer moze neko kratko o tome sta se desilo ? jer ovo zadnja veceras bila ??