NINDŽA RATNICI NA FOX-u

Ma Nagano je legenda... Ali fora je sto niko od ttih kineza nije nesto poseebno krupan, a svi su snazni lebac im hebem...:lol:

Misliš Japanaca?;)
Mada,ja uopšte ne razlikujem Kineze od Japanaca....
Ne razumem u čemu je razlika izmedju njih........:think:
Anyway,što se tiče ratnica.....Dosadne su mi.....One prepreke su glupe...Mislim,ne sve,ali 90% je u pitanju ravnoteža....Nije to to ....Bar meni....
A ona plava od juče što se počela daviti u pola metra dubokoj vodi..........:hahaha:
Ali likovi - nindža ratnici su stvarno zanimljivi.......
I stvarno,svaka im čast na onoj silnoj snazi....Zaista...

Misliš Japanaca?;)
Mada,ja uopšte ne razlikujem Kineze od Japanaca....
Ne razumem u čemu je razlika izmedju njih........:think:
Anyway,što se tiče ratnica.....Dosadne su mi.....One prepreke su glupe...Mislim,ne sve,ali 90% je u pitanju ravnoteža....Nije to to ....Bar meni....
A ona plava od juče što se počela daviti u pola metra dubokoj vodi..........:hahaha:
Ali likovi - nindža ratnici su stvarno zanimljivi.......
I stvarno,svaka im čast na onoj silnoj snazi....Zaista...

Dodzavola, pogresio sam... A svejedno, svi su oni isti.:lol:

Ma zeMske su smor, glupe su... Jeste videli kako je Makoto Nagano zaplakao kad nije uspeo da se uspenje uz ono uzvisenje zato sto je bilo klizavo? Ybg...

Puco sam od smeha beše rumuka:rotf:

:) a fazon je da je ona sama skočila u vodu,i onda počela da se davi.....:lol:
Ko zna,možda bih i ja tako reagovala s obzirom na moj strah od vode.....:rumenko:

Dodzavola, pogresio sam... A svejedno, svi su oni isti.:lol:

Ma zeMske su smor, glupe su... Jeste videli kako je Makoto Nagano zaplakao kad nije uspeo da se uspenje uz ono uzvisenje zato sto je bilo klizavo? Ybg...

E baš mi ga je bilo žao....Ali stvarno.....
Nego,u čemu je razlika izmedju Kineza i Japanaca?
Pitam vas sve.;)
Jer,skontala sam da se oni medjusobno baš ne gotive,ali nije mi jasno zbog čega....

Ne znam... Ne gotive se zato sto su veoma slicni?:lol: Ko zna, prsli ljudi.

Ma ne....Moja drugarica ,pošto radi kod Kineza,sprijateljila se sa nekoliko njih,i baš jednom prilikom u toku razgovora je čula da se njihovi narodi jednostavno mrze,ili ne vole(da ne ispadnem gruba:mrgreen:)
Recimo,dok Japanci sede za onim malim stolićem,Kinez nikad ne bi seo tako,jer je to protiv njegovog ponosa....Tako nešto......
I još sam čula da su Japanci navodno proterani iz Kine jer su oni u stvari mešavina Kineskog naroda i belaca,crnaca i šta ja znam...I kao zato što nisu čistokrvni,zato su jedni protiv drugih....
A sad......:think:

Ma Nindze su bre strava...a Makoto Nagano najjaci frajer ikad :) doduse, ne mogu se izostaviti ni Yamada, Yamamoto i ostali :D

Hahahah Yamamoto frajer! lol lol lol lol lol loooooooooooool :lol:

A Nagano je ioako je pobedio jednom, nastavio da se takmici i poslednji put je pao u prvoj fazi..Eee prvoj! Kakav poraz...

Ipak.. Akira Omori.. majmunce... he he he.. mm.. njam : D

Poslednja izmena:

Back