NINDŽA RATNICI NA FOX-u

Ma, voditelji su carevi! :worth:

Pa vidi:skoro svako bi mogao da vodi emisiju na ovakav način-prirodno,opušteno,sa prvim što ti padne na pamet.Način komentarisanja je zapravo ono što je novo i što ljudi vole-neuniformisanost,bez šablona i bez dosadnih komentara,potpuna sloboda izražavanja,a za to je ipak zaslužan onaj ko im je to i dozvolio.
Danas je pljusak, čini mi se,sprečio Maneta da postane nindža ratnik.
Sutra,najverovatnije,nastupa Rije Komija (njam!) i dvostruka pobednica,ona plava,ljubičasta,od 45 kg,kako beše?

Ayako Miyake ;)

ayako-miyake-94565.jpg

Za komentatore mislim da 9 od 10 ljudi ovo ne bi moglo da radi. Plus moraju da se uklope kako treba. Mozda 2 od 100 ili 200 pa da lici na nesto...

Ok,rekoh skoro svako,to mu dodje,kako reče Tzar,2 od 200,znači oko 1%,znači oko 60 000 ljudi u Srbiji.
Ma,gluposti,voditelje nećemo menjati,čak šta više,mogli bi pokušati ovako da komentarišu i fudbal,tenis,skupštinu...
Večeras Ajako Mijake treći put postaje nindžica.
Hoće li neko da se kladi?

Polako bre ljudi. Postala je 3 puta nindzica i jednom pala. Vec sam pisao o tome par strana ranije. Tad kad je pala - tad je bio onaj cirkus sa "Nasa srca kucaju za Rije Komije" i "Svi smo mi Rije Komije" to morate da gledate - urnebesno smesno. :D

Da, lepo je shto ima novih likova, a uvek je prvi nivo najinteresantniji i najsmeshniji!!!

Vala baš-i uvek izmiksuju da se pojavi i prvi nivo u skoro svakoj ,,epizodi''.
Imam tri pitanja za ovdašnji savet mudraca:
1.Kako se tačno izgovara naziv mesta na kome se odvija takmičenje?
2.Kolike su šanse da se kod nas nešto slično organizuje?
3.Koja vam je prepreka omiljena?

1. Midoriyama - Midorijama
2. Ne znam kolike su sanse. Za pare sve moze. Ako bude para bice i nindzi u Srbiji.
3. Ja sam vec rekao da mi je omiljeni prvi krug sa onim deblima koja se okrecu na pocetku i posle onaj skok sa trampoline na mrezu od uzadi - jump hang. To su ubedljivo najsmesnije prepreke. Kod ratnica - kad treba da skoce na onaj stub u vodi i preskakanje greda uz pomoc trampolina...

1. Midoriyama - Midorijama
2. Ne znam kolike su sanse. Za pare sve moze. Ako bude para bice i nindzi u Srbiji.
3. Ja sam vec rekao da mi je omiljeni prvi krug sa onim deblima koja se okrecu na pocetku i posle onaj skok sa trampoline na mrezu od uzadi - jump hang. To su ubedljivo najsmesnije prepreke. Kod ratnica - kad treba da skoce na onaj stub u vodi i preskakanje greda uz pomoc trampolina...

Midorijama,dakle.Dobro,onaj prvi samoglasník sam čuo i kao g,d,v...sad je sve jasnije-hvala lepo.
Meni su omiljene prepreke paukov hod i lososove lestve.Ovo prvo sam čak uspeo da izvedem u podrumu-nije ni malo lako.
Najsmešnije su mi petokorak na samom početku i naravno,sa tranpoline na
mrežu.Posle su uveli sa tranpoline na paukov hod-strašna prepreka,bez predhodnog vežbanja pad u vodu je zagarantovan.
:rotf:

Back