- Poruka
- 129.685
da li se nimfomanka leci seksom ili apstinencijom?Kako ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li se nimfomanka leci seksom ili apstinencijom?Kako ?
olala..sve su zene nimfo kad dobiju o vama dobar info...
![]()
..leci se kao i sve ostale vrste zavisnosti...manastirskim tretmanom...da li se nimfomanka leci seksom ili apstinencijom?![]()
Nije valjda lopatom kao u Crnoj Reci?..leci se kao i sve ostale vrste zavisnosti...manastirskim tretmanom...![]()
sve treba probatida li bi ste probali da izlecite jednu nimfomanku?
Dok se ti trudis oko nje bez uspeha, za to vreme mozes baciti u orgazmicku nesvest bar 5 "zdravih" zena.Ako, volim da se trudim
Tih 5 zdravih nece zeleti bas nista a nimfomanka mi je garancija. Neka mi uzme i spermu i sve, neka presusim skroz, samo neka mi ne uzima malo zivaca i egzistencije.Dok se ti trudis oko nje bez uspeha, za to vreme mozes baciti u orgazmicku nesvest bar 5 "zdravih" zena.
to ti je ko kad kopas bunar a vode nigde.
Ni jedno ni drugo, mozda psiho terapijom.da li se nimfomanka leci seksom ili apstinencijom?![]()
Ti ocigledno nisi imao posla sa nimfomankom,Tih 5 zdravih nece zeleti bas nista a nimfomanka mi je garancija. Neka mi uzme i spermu i sve, neka presusim skroz, samo neka mi ne uzima malo zivaca i egzistencije.
A lepo ti jeste, kada se secas svojih mladih dana ,Bio sam davno sa jednom devojkom u vezi, mislim da je bila nimfomanka a mislim da je pored toga imala i neki poremećaj ličnosti. Da li granični ili bipolarni, ne znam, nisam stručno lice.
Bili smo zajedno dve godine.
Seks smo imali non stop i svuda i to nakon nekog vremena postaje i opterećenje. Puno puta smo bili uhvaćeni na javnom mestu da opstimo, nije prijatno. Tokom jedne noći smo imali seks u proseku 4 puta.
Puno puta smo imali seks dok je ona imala menstruaciju, a meni se to baš i nije sviđalo.
Pored toga, ona je obožavala da flertuje sa drugim muškarcima i time je hranila svoj ego.
Mislim da je bolje imati ljubavnicu nimfomanku nego devojku nimfomanku. U svakom slučaju, treba se čuvati polno prenosivih bolesti.
Nimfomanka uopšte ne brine da li će dobiti neku polno prenosivu bolest, a to nije šala.
Nimfomanija je ozbiljna bolest i to treba lečiti. Te osobe uopšte nisu u stanju normalno da žive i racionalno da razmišljaju. Kod njih se osećaj za seks javlja uvek i svuda, kao recimo što se kod drugih ljudi javlja osećaj žeđi.
A ona jel ima porodicu?Davno je to bilo. Bilo je i lepo i teško. Nije mi bilo teško imati toliko seksa već mi je bilo teško nositi se sa takvom osobom.
Neki ljudi misle veoma naivno kako je nimfomanka žena koja obožava seks i sa tom ženom će sve biti super, ali to je daleko od istine. Za ovu konrketnu osobu znam da nije imala samo izrazito jak libido već je imala i neke druge psihičke probleme.
A nije mi lako padalo ni to što je volela da flertuje sa drugima a sa druge strane mene volela da drži pod kontrolom. Posle se to pretvorilo, na neki način, u otvorenu vezu.
Ja sam danas ozbiljan čovek koji ima porodicu i svakako da mi takva osoba i takva veza danas nikako ne bi odgovarala i ne znam kako bi sa takvom osobom mogao da imam porodicu i decu.
Pa ne znam sad, kao i svako drugo drushtveno neprihvatljivo ponashanje, postalo je drushtveno prihvatljivo...Nimfomanija je izraz koji su impotentni muskarci smislili za malo potentnije zene.
Nimfomanka ima dechka, a kreshe se sa svima, jer joj je to u prirodi. No ima takvih musharaca, ali se ne zovu nimfomacjiaci, nego frajeri i jebachi...da li se nimfomanka leci seksom ili apstinencijom?![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/HypersexualityNimfomanka ima dechka, a kreshe se sa svima, jer joj je to u prirodi. No ima takvih musharaca, ali se ne zovu nimfomacjiaci, nego frajeri i jebachi...
Pretpostavljam da su po paganskim bozhanstvima … Satir mi se zvao bend u srednjoj shkoli..https://en.wikipedia.org/wiki/Hypersexuality
Nimfomanija je za žene, a za muškarce termin kojoi prvi put vidim u životu: satyriasis
Razvedena je. Tako je barem bilo stanje pre par godina.A ona jel ima porodicu?
Bio si u bendu? Šta si svirao?Pretpostavljam da su po paganskim bozhanstvima … Satir mi se zvao bend u srednjoj shkoli..
Nebitno, otac je sprechio da se time bavim ozbiljno, shto mu nisam nikad oprostio, kao i mnoge druge stvari...Bio si u bendu? Šta si svirao?