NIKOTINSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme fiend
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja mislim da samo nedruzeljubivi ljudi ne vole pusace u svojoj kuci, a i uopste. To su posebni tipovi ljudi.
A da ne pricam sto danas postoje razne vrste jonizatora i precistaca vazduha, pa mogu bar malo da "istrpe" te goste. Tako se otudjuju i druze sa sebi istim, a postaju jedan malogradjanski geto.
Jeste, smrdi, ruzno je, ali i kad nisam pusila, najvise sam volela momke koji mirisu na nikotin.

Ja mislim da samo nedruzeljubivi ljudi ne vole pusace u svojoj kuci, a i uopste. To su posebni tipovi ljudi.
A da ne pricam sto danas postoje razne vrste jonizatora i precistaca vazduha, pa mogu bar malo da "istrpe" te goste. Tako se otudjuju i druze sa sebi istim, a postaju jedan malogradjanski geto.
Jeste, smrdi, ruzno je, ali i kad nisam pusila, najvise sam volela momke koji mirisu na nikotin.

jer su delovali tako buntovnicki :mrgreen:

Ima daleko gorih stvari, nego sto je duvanski dim i nikotin, koje covek u sebe unosi dobrovoljno, a efekat i ucinak na telo i psihu im je nemerljivo stetniji nego kod duvana. Takve stvari treba prestati unositi, a ne nikotin...

Mrzelo me bas sve da procitam, nije nikotin problem nego 4000 ostalih otrova, ko zna sta stavljaju unutra da izazove zavisnost, to pravi duvan nije. Elem, ako te nesto tera da kasljes ocigledno nije dobro za organizam. Ja ostavila, nikad se vise necu vratiti tom otrovu. Ali NIKAD!
Osecam se sjajno.:-P

Mrzelo me bas sve da procitam, nije nikotin problem nego 4000 ostalih otrova, ko zna sta stavljaju unutra da izazove zavisnost, to pravi duvan nije. Elem, ako te nesto tera da kasljes ocigledno nije dobro za organizam. Ja ostavila, nikad se vise necu vratiti tom otrovu. Ali NIKAD!
Osecam se sjajno.
svaka cast! i ja se isto osecam sjajno i ponosno na sebe!

da da, disete punim plucima benzen iz izduvnih gasova automobila, ''mirisete'' se gomilom hemikalija koje vam prodaju pod etiketom dezodorans/parfem, perete odecu sredstvima koja belo cine jos beljim, tovarite se sugar free proizvodima, pijete benzoate iz gaziranih pica...sve u cilju vaseg zdravlja...ma da, duvan je najvaznije izbaciti, tacnije najvaznije je izbaciti ono za sta su vam najvise isprali mozak. Da vam svakodnevno ispiraju mozak o stetnosti npr vestackih secera, a da vam niko rec ne bekne o duvanu i nikotinu, da li biste proterivali duvan ili vestacke secere?

da da, disete punim plucima benzen iz izduvnih gasova automobila, ''mirisete'' se gomilom hemikalija koje vam prodaju pod etiketom dezodorans/parfem, perete odecu sredstvima koja belo cine jos beljim, tovarite se sugar free proizvodima, pijete benzoate iz gaziranih pica...sve u cilju vaseg zdravlja...ma da, duvan je najvaznije izbaciti, tacnije najvaznije je izbaciti ono za sta su vam najvise isprali mozak. Da vam svakodnevno ispiraju mozak o stetnosti npr vestackih secera, a da vam niko rec ne bekne o duvanu i nikotinu, da li biste proterivali duvan ili vestacke secere?

Mogu li znati poentu skretanja sa teme ovakvim primerima..?Mislis sad si manje zagadio neciji zivot cigaretom.?

Mislis sad si manje zagadio neciji zivot cigaretom.?

Ja sam vec ljudima rekao, ja nisam pusac!!!!! Ne pusim cigarete, niti bilo koji oblik duvana! Ali ta cinjenica ne mora da me spreci da, poput vecine ispranih mozgova, samo ponavljam kao papgaj: pusenje ubija, duvan = smrt, pusenje izaziva ovo ili ono

Skretanje teme je iz razloga sto stvari ne posmatram iskljucivo iz jednog ugla, vec sagledavam celu situaciju. E, pa ako ljude truju sa svih strana, a forsiraju i pricaju samo o jednoj, ja u tom slucaju zelim da vidim sta se desava iza te prasine koju su digli konkretno oko cigareta.
I da ne bude zabune, ovo je moj tekst, sam sam ga sastavljao i pisao, naravno koristeci se gomilom literature iz zadnjih 50 -60 godina po pitanju nikotina i duvana i ljudskog zdravlja.

Ja nikada nisam izgovorio da pushenje ubija..ali je cinjenica da se moram sklanjati od dima..i voleo bih da mogu isprati mozak i telo od duvana..samo je tema tako nazvana,pa reko da ne pocinjemo o zagrevanju zemlje.;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back