Skydancer Elita Poruka 23.426 06.06.2012. u 12:43 - Николићева „инаугурација“ у Бајчетини дан после напада у Рудару #26 sunchaya: A ja sam mislila da se zapravo radi o kašičici koja je umočena u džem ili med, možda čak i u ***** Kliknite za proširenje... Pao ti na um strajk gladju?
sunchaya: A ja sam mislila da se zapravo radi o kašičici koja je umočena u džem ili med, možda čak i u ***** Kliknite za proširenje... Pao ti na um strajk gladju?
N Nosferatu___ Buduća legenda Poruka 26.769 06.06.2012. u 13:03 - Николићева „инаугурација“ у Бајчетини дан после напада у Рудару #27 Nesto mi pade na pamet, predsednik Nikolic je prvi predsednik Srbije u poslednjih 8 godina zapravo rodjen u R. Srbiji.
Nesto mi pade na pamet, predsednik Nikolic je prvi predsednik Srbije u poslednjih 8 godina zapravo rodjen u R. Srbiji.
N Nosferatu___ Buduća legenda Poruka 26.769 06.06.2012. u 13:05 - Николићева „инаугурација“ у Бајчетини дан после напада у Рудару #28 sunchaya: A ja sam mislila da se zapravo radi o kašičici koja je umočena u džem ili med, možda čak i u ***** Kliknite za proširenje... Seselja je 90-ih stalno crtao sa tom zahrdjalom kasikom za uhom, pa sada crta i Nikolica zeleci da kaze da su njih dvojica, u stvari, isti. Da nije Andja sa foruma u stvari Corax? Poslednja izmena: 06.06.2012.
sunchaya: A ja sam mislila da se zapravo radi o kašičici koja je umočena u džem ili med, možda čak i u ***** Kliknite za proširenje... Seselja je 90-ih stalno crtao sa tom zahrdjalom kasikom za uhom, pa sada crta i Nikolica zeleci da kaze da su njih dvojica, u stvari, isti. Da nije Andja sa foruma u stvari Corax?
al bundy Legenda Poruka 64.032 08.06.2012. u 08:08 - Николићева „инаугурација“ у Бајчетини дан после напада у Рудару #29 Nosferatu___: Nesto mi pade na pamet, predsednik Nikolic je prvi predsednik Srbije u poslednjih 8 godina zapravo rodjen u R. Srbiji. Kliknite za proširenje... A bilo ih je u tom periodu ukupno 1 njegov prethodnik, tako da je u mnogo čemu prvi .
Nosferatu___: Nesto mi pade na pamet, predsednik Nikolic je prvi predsednik Srbije u poslednjih 8 godina zapravo rodjen u R. Srbiji. Kliknite za proširenje... A bilo ih je u tom periodu ukupno 1 njegov prethodnik, tako da je u mnogo čemu prvi .
X XXXyyyXXX Poznat Poruka 7.779 08.06.2012. u 08:14 - Николићева „инаугурација“ у Бајчетини дан после напада у Рудару #30
комшија Stara legenda Poruka 96.548 08.06.2012. u 09:11 - Николићева „инаугурација“ у Бајчетини дан после напада у Рудару #31 XXXyyyXXX: Kliknite za proširenje... АХАХАХАХАХАХА СВАКА ЧАСТ