Lesandar
Buduća legenda
- Poruka
- 27.930
Ne nego da lupi kitu Džordžiji koja je već priznala Kosovo, nema štete, a može da bude koristi od kasnijeg koordinisanog povlačenja priznanja.eto sa kim Nikolic hoce da nas uortaci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nego da lupi kitu Džordžiji koja je već priznala Kosovo, nema štete, a može da bude koristi od kasnijeg koordinisanog povlačenja priznanja.eto sa kim Nikolic hoce da nas uortaci
Kakav bolid ovaj Solja to je strasno .![]()
Bolid je onaj ko već nije pomenuo Sakašviliju da postoji takva mogućnost.Kakav bolid ovaj Solja to je strasno .![]()
Mislim da ti je izvor malo "jači" i verodostojan koliko i prištinski "zeri".
Pa Nikolić još nije ni sleteo u Moskvu![]()
eto sa kim Nikolic hoce da nas uortaci
Svako ko gaji iluzije da ce Nikolic voditi neku bog te pitaj kako koorchevitu politiku ka spolja, nek se odmah razocara
To ne ide tako sa malim zemljama. Njihovim predsednicima se brzo na suptilne nacine stavi do znanja gde im je limit, a za uzvrat se oni i porodica obezbede raznim pogodnostima i uslugama da imaju do kraja zivota. Toma zna da je ovim izborom zavrsio sebi posao zivota i tesko da ce, bar na spoljno politickom planu da se mesa u svoj posao.
Na planu unutrasnje politike predsednici malih drzava su slobodni da rade sta hoce, ali opet, ne do mere da ugroze ekonomske interese velikih sila.
Tu bi Toma mogao da se razmase daleko vise nego na planu spoljne politike, i tu vecina gradjana ocekuje da napravi neke vidljive rezultate
Pa ako je Gruzija priznala tzv Kosovo onda i Srbija treba Abhaziju i Osetiju...a ako nije onda ni Srbija tu ne bi trebala da talasa
Svako ko gaji iluzije da ce Nikolic voditi neku bog te pitaj kako koorchevitu politiku ka spolja, nek se odmah razocara
To ne ide tako sa malim zemljama. Njihovim predsednicima se brzo na suptilne nacine stavi do znanja gde im je limit, a za uzvrat se oni i porodica obezbede raznim pogodnostima i uslugama da imaju do kraja zivota. Toma zna da je ovim izborom zavrsio sebi posao zivota i tesko da ce, bar na spoljno politickom planu da se mesa u svoj posao.
Na planu unutrasnje politike predsednici malih drzava su slobodni da rade sta hoce, ali opet, ne do mere da ugroze ekonomske interese velikih sila.
Tu bi Toma mogao da se razmase daleko vise nego na planu spoljne politike, i tu vecina gradjana ocekuje da napravi neke vidljive rezultate
Evo nama koja milijarda ...
Bravo Tomislave !!!![]()
A tek ovi njegovi avlijaneriParlament Srbije u bliskoj budućnosti može razmotriti pitanje priznavanja nezavisnosti Abhazije i Južne Osetije.
O tome je u ekskluzivnom intervjuu "Eho Moskve" izjavio predsednik Srbije Tomislav Nikolilć.
Istovremeno izjednačavati ovu situaciju sa Kosovom je nedopustivo.
Nezavisnost Abhazije i Južne Osetije su priznali: Rusija, Nikaragva, Venecuela, Nauru, Tuvalu i Vanatu.
http://echo.msk.ru/news/892612-echo.html
Mislim da posle ove izjave Šešelj u Hagu neće moći 3 dana oka da sklopi.![]()
Stroncijumu, meni je ovo jasno.
Ovu izjavu treba posmatrati samo kroz prizmu iznošenja "keca iz rukava" za predstojeću pokerašku igru oko Kosmeta.
Amerima i EU je to jasno..... sada će oni razmišljati da li će davati neke ustupke ili će silom pritisnuti.
Ako Toma obezbedi podršku Putina ameri i EU će morati da igraju igru a ne da primenjuju silu.
A u takvoj diplomatskoj igri će i Srbija morati nešto da dobije a ne samo da gubi.
nije Gruzija priznala,ali ako mi priznamo Abhaziju i Osetiju s kojim argumentima cemo se dalje boriti za KiM
Boro !! Jesam li te ja ubeđivao da digneš ruke od Šešelja....
Ne zbog toga što ja imam nešto protiv njega nego zato što je nerealno bilo da on dobije mogućnost upravljanja zemljom.
nije Gruzija priznala,ali ako mi priznamo Abhaziju i Osetiju s kojim argumentima cemo se dalje boriti za KiM
Jasno .
Lukav je Sumadinac .![]()
Ovako se brani Kosovo !!!!![]()
Са онима за које се залажу Европска унија и САД, да је Косово (Р. Србија) јединствен случај.
Тако и Србија може да каже да је за њу по том стандарду Абхазија и Ј. Осетија јединствен случај.
А другим државама би се послала јасна порука да Србија делује на спољнополитичком плану самостално.
Но мислим да за овакве одлуке треба да постоји већинска воља у Народној скупштини као и у Влади.
Stroncijumu, meni je ovo jasno.
Ovu izjavu treba posmatrati samo kroz prizmu iznošenja "keca iz rukava" za predstojeću pokerašku igru oko Kosmeta.
Amerima i EU je to jasno..... sada će oni razmišljati da li će davati neke ustupke ili će silom pritisnuti.
Ako Toma obezbedi podršku Putina ameri i EU će morati da igraju igru a ne da primenjuju silu.
A u takvoj diplomatskoj igri će i Srbija morati nešto da dobije a ne samo da gubi.
kad bi se to desilo,automatski bi 5 zemalja eu koje nisu priznale kososvo to uradile,a onda i ostale zemlje sveta,i ondakim
Kakva crna pokreska igra,jedino sto Sholja treba da radi oko Kosova je da suptilno upozna narod sa cinjenicom da je ono otislo i da nema od toga vise nista .Stroncijumu, meni je ovo jasno.
Trenutak slabosti izazvan slavom koja mu je udarila u glavu. Nije lako 10 godina cekati na ovu priliku....covek se pogubi i misli da moze sve...brzo ce se spustiti na zemlju kad shvati da smo Rusima vazni isto koliko i Eskimi.