Вуја
Veoma poznat
- Poruka
- 10.723
Hoće se povući iz politike ako ne budu?![]()
Zasto bi se povukli.

I Novak Djokovic je vecito treci pa ne odustaje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoće se povući iz politike ako ne budu?![]()
Zasto bi se povukli.
I Novak Djokovic je vecito treci pa ne odustaje.![]()
Биће другарице Тома,
ако не на Власти,
а онда у Власти ....
И ти ћеш то здушно подржати,
исто као што си подржала повратак СПС на Власт ....
На жалост ....
Биће другарице Тома,
ако не на Власти,
а онда у Власти ....
И ти ћеш то здушно подржати,
исто као што си подржала повратак СПС на Власт ....
На жалост ....
Živi bili pa videliTi si ga već podržao dok je bio radikalan tako da je za sada 1:0 za mene, još imam kredita
![]()
![]()
Па јес, али мораћеш да га вратиш ...
И то са све каматом, провизијом, трошковима администрирања ...
А ја сам стара чекалица ....
![]()
Pa Novak Đoković nije najavljivao povlačenje ako ne bude prvi a ovi jesu i to više puta ... doduše najavljivao je Grobar i preseljenje pa ništa od toga
Slavski meni bio je pravi srpski - prasetina, jagnjetina, pita sa sirom, salata od paradajza i kupusa, a za dezert sitni kolači. Točilo se nekoliko vrsta domaćih rakija, ali i škotski viski, kao i sokovi. Na slavskom kolaču bilo je ćirilicom ispisano SNS, dok je vino bilo iz manastira Dečani.
Jel to Toma najavio pobedu pre ili posle zdranja ?
Slavski meni bio je pravi srpski - prasetina, jagnjetina, pita sa sirom, salata od paradajza i kupusa, a za dezert sitni kolači. Točilo se nekoliko vrsta domaćih rakija, ali i škotski viski, kao i sokovi. Na slavskom kolaču bilo je ćirilicom ispisano SNS, dok je vino bilo iz manastira Dečani.
Jel to Toma najavio pobedu pre ili posle zdranja ?
Pravo pitanje je da li se prvo napio pa onda počeo da bulazni ili je to ludilo urođeno.
JaVasKandaZnam:se tiche upucenih u rad DS-a, ako nije problem da mi neko objasni o problemima u Opshtinskom odboru u Lazarevcu![]()