Nikolić: SNS će do sledeće slave biti na vlasti

Биће другарице Тома,
ако не на Власти,
а онда у Власти ....

И ти ћеш то здушно подржати,
исто као што си подржала повратак СПС на Власт ....
На жалост ....

Živi bili pa videli :D Ti si ga već podržao dok je bio radikalan tako da je za sada 1:0 za mene, još imam kredita :mrgreen: :lol:

Pa Novak Đoković nije najavljivao povlačenje ako ne bude prvi a ovi jesu i to više puta ... doduše najavljivao je Grobar i preseljenje pa ništa od toga

Pa sta je tu toliko spektakularno. Ocekujes da ti neko dokazuje moral u politici takvim jednim gestom, ili sta vec :confused:
Zasto bi to bilo manje moralno od nekoga koji svoj moral direktnije pokazuje prema gradjanima npr. obeca 1000 evra za akcije ili milijardu evra izvoza automobilske industrije :think:

Slavski meni bio je pravi srpski - prasetina, jagnjetina, pita sa sirom, salata od paradajza i kupusa, a za dezert sitni kolači. Točilo se nekoliko vrsta domaćih rakija, ali i škotski viski, kao i sokovi. Na slavskom kolaču bilo je ćirilicom ispisano SNS, dok je vino bilo iz manastira Dečani.

Jel to Toma najavio pobedu pre ili posle zdranja ?

Slavski meni bio je pravi srpski - prasetina, jagnjetina, pita sa sirom, salata od paradajza i kupusa, a za dezert sitni kolači. Točilo se nekoliko vrsta domaćih rakija, ali i škotski viski, kao i sokovi. Na slavskom kolaču bilo je ćirilicom ispisano SNS, dok je vino bilo iz manastira Dečani.

vucko stipsa,umesto za slavu da izvadi svoja skupocena vina iz jos skupocenijeg podruma,dovlace iz decana vino

Pravo pitanje je da li se prvo napio pa onda počeo da bulazni ili je to ludilo urođeno.

JaVasKandaZnam:
se tiche upucenih u rad DS-a, ako nije problem da mi neko objasni o problemima u Opshtinskom odboru u Lazarevcu:)

E, o tome baš nemam pojma.
Nešto sam načuo neprovereno (komplikacije zbog kolubare), pa neću da pišem dok ne čujem iz pouzdanijih izvora (a potrudiću se da saznam ovih dana, ako te baš interesuje).

Poslednja izmena:

Back