Николић решио да се кандидује за председника

Koga izabrati, za koga se odluciti?

C4vOsY8XUAAwCWy.jpg

Vucic je drugo-srbijanac odnosno drugo-bosanac . Tezak manipulator , prevarant i izdajnik . U sustini pokvarena ljiga i psihopata .

Toma je pohlepna matora primitivna i izlapela drtina i isto izdajnik .

Seselj je budala i cirkuzant ali makar prica istinu oko Velike Srbije i to i zato ga treba podrzati . Ja cu definitivno glasati za Seselja .

Poslednja izmena:
готов је.

То је и он сам провалио, јер су му прошле године два пута сређивали и крпили пут у завичајној вукојебини. Задњи пут кад сам пролазио кроз Бајчетину ,у новембру, завршавао је парохијски дом поред цркве, а чини ми се да је уз ону кућу коју је имао пре него што је постао преседник дозидао још 2 виле. Сељаци причају да је братанце увалио на државну сису као резиденцијално особље које одржава имање.

Уколико се кандидујеш на председничким изборима а не зовеш се Александар Вучић онда дестабилишеш Србију.

To je i zaustavljanje razvoja Srbije , moralna perverzija , napad stranih obaveštajnih službi, i to sve " po rečima nezavisnih analitičara" :hahaha:

Poslednja izmena:
То је и он сам провалио, јер су му прошле године два пута сређивали и крпили пут у завичајној вукојебини. Задњи пут кад сам пролазио кроз Бајчетину ,у новембру, завршавао је парохијски дом поред цркве, а чини ми се да је уз ону кућу коју је имао пре него што је постао преседник дозидао још 2 виле. Сељаци причају да је братанце увалио на државну сису као резиденцијално особље које одржава имање.

reč je o AV, ne o Tomi, koji je nebitan...

занимљиви су ми Срби који о Шумадији говоре као о вукојебини.

Postoji realna mogucnost da Vucic popusti pred Nikolicevim zahtevima. Hebi ga moralno nemoralno pare su pare. Toma mu daje mogucnost da prezivi i to obojici da bude dobro.

i to bi uradio svako ko nije toliko sujetan kao on i alav beskonačne vlasti kao on. srećom takvi ne prepoznaju kad su uzleteli van svojih mogućnosti i pad im je smrtonosan. nikako da nauče od prethodnika...

Postoji realna mogucnost da Vucic popusti pred Nikolicevim zahtevima. Hebi ga moralno nemoralno pare su pare. Toma mu daje mogucnost da prezivi i to obojici da bude dobro.

Prozor mora pasti, ovom narodu se duguju mnogi odgovori kao gde su otisle desetine milijardi evra,koliko se pokralo para na Koridorima,Sartidu,Boru,Aerodromu Nikola Tesla,subvencijama,Srbija Gas,EPS.......

Back