Николић прети да ће тужити државу ...

И шта добијамо изборима?

pa meni nije jasno kako može neka stranka da bude u parlamentu, pa još i na funkcijama a nije ni bila na izborima. pa kad se izborima reguliše njihov status, valjda radikali neće da lupaju nogama dok ovi pričaju u skupštini. recimo da dobijamo to. drugo, da vidimo nove koalicije, moža na sledećim izborima sps neće biti u vladi...i tako...imali smo izbore za mnogo "lakša" stanja, a misim da je ovo sad u skupštini nedopustivo.

pa meni nije jasno kako može neka stranka da bude u parlamentu, pa još i na funkcijama a nije ni bila na izborima. pa kad se izborima reguliše njihov status, valjda radikali neće da lupaju nogama dok ovi pričaju u skupštini. recimo da dobijamo to. drugo, da vidimo nove koalicije, moža na sledećim izborima sps neće biti u vladi...i tako...imali smo izbore za mnogo "lakša" stanja, a misim da je ovo sad u skupštini nedopustivo.

Koalicije treba zabraniti, a imati dva kruga izbora gde u drugi krug ulaze dve najjace stranke iz prvog kruga, kao sto je to slucaj u US, s'tim da stranke pre izbora predstave plan i ljude koji ce biti na funkcijama u slucaju pobede.

To je svaka drzava koja ima vise alternativa, a ona kojoj je EU jedina alternativa, znaj da iz te treba bezati, bilo kuda KIKI svuda ;)

ti isto kao i ja zivis u iluzijama ;) navedi mi ime jedne drzave u kojoj ima vise alternativa a sto se tice te EU o njoj mi molim te nemoj nista govoriti bolje da se razgovaramo o bivsoj rusiji ;) sadasnja EU je isto kao bivsi SSSR:confused:;)

ti isto kao i ja zivis u iluzijama ;) navedi mi ime jedne drzave u kojoj ima vise alternativa a sto se tice te EU o njoj mi molim te nemoj nista govoriti bolje da se razgovaramo o bivsoj rusiji ;) sadasnja EU je isto kao bivsi SSSR:confused:;)

canada-beaver-flag.gif

Koalicije treba zabraniti, a imati dva kruga izbora gde u drugi krug ulaze dve najjace stranke iz prvog kruga, kao sto je to slucaj u US, s'tim da stranke pre izbora predstave plan i ljude koji ce biti na funkcijama u slucaju pobede.
Мда...све би ово било лепо да је Србија земља у којој све странке имају кола исте брзине за трку.;)
Па сети се само како је Солана јавно подржавао ЗЕС.:)
Народ насео и ето нам сад ''доброг избора''.

@Fixo,
слажем се што се тиче странака у скупштини које нису биле на изборима...али и то је масло владајуће коалиције...тако да смо и опет у мат позицији.

ja ja canada :super: za mene nedostizna ;) sto se tice canade i australije je ok. samo i tamo nije sve med i mleko, pratim neke emisije na tv pa vidim kako je tamo, nije ni tamo tako lako kako ti to slakocom pises. svidja mi se samo sto predsednik australije ili canade rekao za muslimane i druge nazionalnosti i vere rekao ako hoce da zive tamo moraju da se ponasaju po statutima te drzave. stio se tice vise alternativa onda tamo ima samo jedna alternativa a ta je sta ti drzavni statuti donose, pa prema tome zakljucujem da nisi u pravu sto se tice alternativa:confused::(;)

Народе мој....ко пита народ :confused: Раде како им одговара .......
....сиђи курта да узјаши мурта...
.ево како се крсте већина најодговорнијих функционера наше земље Србије

batic11.jpg
batic2.jpg
batic3-1.jpg
batic4.jpg

:confused: :( :confused: :(

a ko ih bira gospodjo oni ne dolaze sami na te polozaje nego narod ih je tamo postavio znaci ima jos puno neslanog naroda u srbiji e to me interesuje kada ce se srbi jednom opasuljiti uvek neko drugi kriv ne sami srbi bre hajde dovedi te se pameti birajte one koji vam najmanjeobecavaju a ne one sto obecavaju kule i gradove a ne mogu da odrze rec takvi su samo za svoj polozaj i nista vise.:confused::(

Toma hoće da tuži državu zbog mandata
Subota, 14. mart 2009. 09:13

Srpska napredna stranka(SNS) mogla bi uskoro da podnese tužbu protiv države pred Sudom za ljudska prava u Strazburu, zbog oduzimanja 580 odborničkih mandata u skupštinama opština, najavio je lider naprednjaka Tomislav Nikolić.

Nikolić je za ”Večernje novosti” rekao da će njegova stranka ipak iskoristiti sve pravne mogućnosti u Srbiji, pre nego što se obrati međunarodnim arbitrima.

On je rekao da su pred domaćim sudovima odbornici SNS podneli mnogo tužbi, ali da su troškovi ogromni i da stranka nema novca da ih finansira.

"Mislim da je slučaj naših odbornika zreo da se nađe i pred Sudom za ljudska prava u Strazburu. Ranije sam poštovao princip da država ne sme da se tuži, čak i onda kada nas je Milošević pokrao na Kosovu uzevši nam 50 mandata, ali je sada druga situacija", kazao je Nikolić.

On je dodao da aktuelna vlast mora da prihvati evropske vrednosti po kojima su poslanici i odbornici vlasnici mandata.

Nakon rascepa Srpske radikalne stranke, novoosnovani naprednjaci zadržali su 33 od 613 mesta u lokalnim skupštinama. Na izborima 11.
maja prošle godine SRS je osvojila ukupno 1.586 odbornika.

(MONDO)

http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=127793

Који паћеник, ја немам речи! Човек кука за мандатима друге странке. :roll:

Majku mu ***** licemernu.........

a ko ih bira gospodjo oni ne dolaze sami na te polozaje nego narod ih je tamo postavio znaci ima jos puno neslanog naroda u srbiji e to me interesuje kada ce se srbi jednom opasuljiti uvek neko drugi kriv ne sami srbi bre hajde dovedi te se pameti birajte one koji vam najmanjeobecavaju a ne one sto obecavaju kule i gradove a ne mogu da odrze rec takvi su samo za svoj polozaj i nista vise.:confused::(

Да...у праву сте :( ...читам теме редом и шта видим...препирке,свађе,увреде и то озбиљне..

Таквисмо ми...само нек комшији цркне крава.

Poslednja izmena:
Да...у праву сте :( ...читам теме редом и шта видим...препирке,свађе,увреде и то озбиљне..
Такви смо ми срби.
Шта онда очекивати......само нек комшији цркне крава...:(:(

ima ima leka za sve samo jednu stvar srbin mora da napravi :mora CUD da promeni, (imam par godina na ledjima) sta sam do sada video srbin je sve izmenuo samo tu pustu CUD nikako izgleda i kod nas srba je kao ona stara vuk dlaku menja ali cud nikako :confused::(

Poslednja izmena:
A novo mesanje karata ce doneti nesto bolje? Iste igrace placamo vec unazad 20ak godina.

Mislim da bi najbolje bilo kada bi kod nas bavljenje politikom postao volonterski posao

nisu bas isti, i rezimske stranke kadrovski ne lice na one od pre cetiri pet godina

a i akumulirali su mnooogo afera, znanih i tajnih, samo neko da im izvuce podmetace iliti kajle, i njihova kola krecu nizbrdo, samim tim beze iz rezima svi koji su iz ekonomskih razloga kameleonski prisli rezimu, nesto kao sa sm, ostaju sami i bez vlasti.

pitanje je ko je spreman da zagrize dok su jos tu i drmaju, ko vidi dalje i bolje, a da ipak, na kraju, pocne da vodi nasu brigu o nasim brigama

start ce biti tezak, siromasan, kao posle svakog rata, pa i ovo je tiha okupacija, ali to nas ceka , pre ili kasnije

parlamentarni izbori su nam hitno potrebni.

Не још! Тома је отишао из СРС и нама је првобитно много пао рејтинг. Сви причају како не треба да га критикујемо и причамо шта је све радио међутим од како се препуцавамо на свим живим основама а притом се трудимо да гласамо у Скупштини и подносимо амандмане нама рејтинг поново расте а њему пада. Мислим да би било коректно да нам се да пар месеци да се опоравимо од расцепа странке - отприлике барем до лета да буде мирно па нека крене кампања :D

Back