Nikolić: "Nikad više sa Koštunicom"

*BILJA*:
KOJIMA si bila dovoljno bilizu?!
Pa, i Ceda je aplaudirao Bagziju, a kad je njega pomenuo, odmah konferencija za stampu, i odmah Bagzi sve laze!
Ja ne znam sta laze, ali sam sigurna da mora da laze, a najlakse je na Seselja, posto je u Hagu, i ne zna se ishod ovog strajka gladju, pa daj onda na onoga ko ne moze da se brani.

Ako je Bagzi zasticeni svedok to valjda znaci da su ga oslobodili odgovornosti za bilo koje kriminalno delo koje je pocinio, uz to valjda ide i novi identitet, mesto boravka...sta god. Da li je i po nasem zakonu jedini uslov da NE LAZE i da ako slaze gubi sve te privilegije....ako je tako zar bi lagao

Andreavk:
Ako je Bagzi zasticeni svedok to valjda znaci da su ga oslobodili odgovornosti za bilo koje kriminalno delo koje je pocinio, uz to valjda ide i novi identitet, mesto boravka...sta god. Da li je i po nasem zakonu jedini uslov da NE LAZE i da ako slaze gubi sve te privilegije....ako je tako zar bi lagao
Valjda jeste, ali ne verujem coveku koji je haldnokrvno ubijao, pa neka ga sud oslobodi sto puta. Videcemo kad pocne da se suocava sa otpuzenima koje sada cinkari, videcemo koliko ce biti ovako samouveren kao sto je sada.
Cudno, ima tako fino lice, tako nevino, rekao bi covek ni mrava ne bi zgazio, a eto...

Biljo bas zato ne verujem da bi takav covek rizikovao da ostatak zivota provede u zatvoru ako su mu vec pruzili mogucnost da bira...ovi politicari koji kao sad kao nemaju veze sa njim su mi bas fuj - bljak...kada je Milo pre par godina otisao na sahranu nekom mafijasu u CG ja nisam mogla da se nacudim da jedan predsednik drzave moze to sebi da dozvoli...bar je imao petlju...more on je za njih car :)

Andreavk:
Biljo bas zato ne verujem da bi takav covek rizikovao da ostatak zivota provede u zatvoru ako su mu vec pruzili mogucnost da bira...ovi politicari koji kao sad kao nemaju veze sa njim su mi bas fuj - bljak...kada je Milo pre par godina otisao na sahranu nekom mafijasu u CG ja nisam mogla da se nacudim da jedan predsednik drzave moze to sebi da dozvoli...bar je imao petlju...more on je za njih car :)
Pa, verovatno da je dobio sansu, odnosno jeste, pa bolje za njega da govori istinu. Ja bih volela samo da znam KO je narucilac ubistva, to je vazno,ubice se vec znaju.
Pozdrav, Andreavk:)

Back