naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
nekako je pravi covek iz naroda, onaako mio, fin, porodican covek sa sredjenim zivotom niije agresivan i napadan, nekako kao da ga poznajes imas utisak, za razliku od tadica kojji je ustogljen i hladan
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, neekako je da pozeli covek da ga upoznaNikolic je porodican covek, ali nimalo naivan. Uz to, vidi se i da je tradicionalista i patriota.
nekako je pravi covek iz naroda, onaako mio, fin, porodican covek sa sredjenim zivotom niije agresivan i napadan, nekako kao da ga poznajes imas utisak, za razliku od tadica kojji je ustogljen i hladan
kaako to mislis?kad ti to kažeš čovek se zapita
da, neekako je da pozeli covek da ga upozna
da, neekako je da pozeli covek da ga upozna
Jes' ti to naš'o drugog Jo,
koga ćeš da obožavaš u narednom periodu ?
Dosta si "samosvestan".
Brzo se kurtališeš idola....
ne drugar, ja ne podrzavam ovu stranku saamo prenosim impresije da sam licno srecniji sto je tomislav predsednik
Ма све је ОК тераско... боље оплети, немој да се увлачиш.
Томислав је човек који је ишао ка овом циљу већ више од 20 година.
Увек је знао шта хоће, али није газио преко људи као неки....
Свашта је преживљавао и доживљавао али није изгубио душу.
Можда би он теби постао незанимљив саговорник, јер је увек сконцентрисан шта треба да каже и ретко се зеза и опушта.
pa i ja sam uvek skoncentrisan
neego tomislav neekako je kao neka ocinska figura ili dedinska figura jel da, za razliku od tadica koji je glumatao
pa i ja sam uvek skoncentrisan
neego tomislav neekako je kao neka ocinska figura ili dedinska figura jel da, za razliku od tadica koji je glumatao
Tadic je jedan prestareli tatin i mamin sin koji glumi dorcolskog mangupa.
Gospodin Ni je jedan super covek.
Не Минго.... не треба стварати култ од човека..... имао је он излете у животу, али је радио на себи и сазрео је.
Не каже се джабе да са годинама долази мудрост и памет.
taako je, leepo je tomislav pricao o toome kako dok on drzi unuke za ruku ovaaj drzi jos deecu
a vidite tomislav je i osecajan, zaplakao je, a tadic bi to saamo odglumio
Pa ko ga ne bi ovako slatkog voleo?
kaako to mislis?
ko je beše rekao da je patriotizam poslednje sklonište bitangi?