BeliSoko
Zainteresovan član
- Poruka
- 193
Nikolić ide na Vimbldon: Daću podršku šampionu, Srbija je uz Noleta
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić prisustvovaće sutra finalnom meču na Vimbldonu kako bi dao podršku srpskom teniseru Novaku Đokoviću.
![]()
"Sutra ću na Vimbldonu dati podršku teniskom šampionu sveta. Srbija je uz Noleta", napisao je srpski predsednik na svom "tviter" profilu.
U finalu trećeg gren slem turnira sezone boriće se Đoković i Britanac Endi Marej.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/392078/Nikolic-sutra-na-Vimbldonu-daje-podrsku-Djokovicu
Nije mi bilo prijatno dok se Tadić, zarad rejtinga, praćakao po ložama na sportskim događajima (kamera je brižlijvo pratila njegove usiljene i usplahirene reakcije posle svakog uspešnog poteza, koša ili postignutog gola) a sada, na opštu žalost sportskih fanova istim stopama kreće i Nikolić.
Ne znam, bio sam iskreno ubeđen da će Toma imati osećaj za meru.Baš iz razloga jer je i sam zamerao i javno kritikovao Borisa za sticanje jeftinih poena na grbači sportista, čak je svojevremeno tvrdio da je ovaj (Tadić) baksuz za fudbalere. Nažalost, pokazalo se da sam bio u zabludi.
Iako Toma lično, niti ova osiromašena država, nema zasluga za Đokovićevu uspešnu karijeru, pokušaće da se okiti tuđim perjem.
Političari, dozvolite narodu da se prepusti navijanju, ima vas i previše na tv ekranima.