Nikolić i Rusija

e dobro, onda ćemo to da opravadamo, jel da?

Daleko od toga, samo sam zaboravio da i taj deo napomenem, a bitan je iz jako bizarnog razloga. Verovatnoca da neko poznaje ili mu je silovana pripadnica uze familije "juzno od Save" je najmanji bash kod onih etnichkih grupacija i lokacije gde zive ljudi koje se na te sluchajeve najvishe pozivaju. Shta da vam pricham kada je baba-strina moje devojke pokushavala da je ubedi da su je silovali "rusi sa kokardama" :-) Lokacija je inache LESKOVAC !!!

ok, tvoje pravo. ali i moje je pravo da mi se ne svidja da to citam. ovo je ipak etar, nisi s njima jedan na jedan.
i tu me muci samo jedna misao - da si s njima slucajno na pp, ne bi ti ovo i ovako pisao. ovo i ovako se pise za publiku, provociras ih da nesto lanu pred publikom....a ja sam isto publika, slozices se, i meni se zaista ne svidja takva predstava.
evo, ako hoces, kloniracu se mozda, i pokazacu ti sta ja mislim, kako moze iz tvoje perspektive i provokativnije i efektivnije da se diskvalifikuje ta paradigma protiv koje istupas... i nece biti nista manje zabavno.

jomini, a kako se to klonira.... :shock:

Daleko od toga, samo sam zaboravio da i taj deo napomenem, a bitan je iz jako bizarnog razloga. Verovatnoca da neko poznaje ili mu je silovana pripadnica uze familije "juzno od Save" je najmanji bash kod onih etnichkih grupacija i lokacije gde zive ljudi koje se na te sluchajeve najvishe pozivaju. Shta da vam pricham kada je baba-strina moje devojke pokushavala da je ubedi da su je silovali "rusi sa kokardama" :-) Lokacija je inache LESKOVAC !!!

Rusija do Leskovca!

Николић је доказао да има поверење будућег председника Русије а Тадић да има поверење Оли Рена и Хавијера Солане.

Народе изволите па изаберите.

Будућност Србије је у питању.

Za ovo prvo ima cinjenica a za ovo drugo oko podrske B.T. od navedenih predstavnika EU nisam bas siguran, narocito posle upucene izjave da ce EU priznati volju naroda ili nije nicim pripretila ako T.N. bude izraz narodne volje..
B.T. je to shvatio vec u prvom krugu..a izrazio u drugoj predizbornoj kampanji davajuci joj izraziti smisao nervoze dok T.N izraz smirenosti...a sad sta bude..............volja naroda je volja naroda.........

Back