НИКОЛА ТЕСЛА

Šta se kliberiš, oćeš reći da me ne spaja struja?

U redu, imam optiku, dakle, struja i svjetlost!

Pa ****** ti bi i onom ruskom slikaru Majakovskom krenuo objašnjavati kako da slika.
:hahaha::hahaha::hahaha:

Па све је "струја!"

И ниска, и средља и висока фреквенција! :lol:

Где је шта примењиво? :lol:

Напоменух ти где се користи "зона ниске френквеције" а ти и даље болдујеш себе у мозак! :hahaha:

Не ради се о предвиђању, па није Тесла био баба Ванга, побогу. Он је СХВАТИО суштину, начело. То га и чини генијалним, а не реализација. Када се схвати суштина, лако је онда „бити паметан”.
Узгред буди речено, то га и одваја од ових телетабиса који упропастише силну технику јурцајући за Хигсовим бозоном као што приучени електричар спроводи струју – поспаја жице „нако”, укључи па гледа који ће му осигурачи излетјети.

Od bežičnog prenošenja podataka do interneta kao ideje je ogromna provalija, i suštinski nema veze jedno s drugim.

:eek:

Šta si učio u fizici?
Internet? PDF?

- - - - - - - - - -

Dobro, i iz toga je zaključeno da je predvidio internet?

Не ради се о предвиђању, па није Тесла био баба Ванга, побогу. Он је СХВАТИО суштину, начело. То га и чини генијалним, а не реализација. Када се схвати суштина, лако је онда „бити паметан”.
Узгред буди речено, то га и одваја од ових телетабиса који упропастише силну технику јурцајући за Хигсовим бозоном као што приучени електричар спроводи струју – поспаја жице „нако”, укључи па гледа који ће му осигурачи излетјети.

:hahaha::hahaha::hahaha:

Па све је "струја!"

И ниска, и средља и висока фреквенција! :lol:

Где је шта примењиво? :lol:

Напоменух ти где се користи "зона ниске френквеције" а ти и даље болдујеш себе у мозак! :hahaha:

Bome visoka frekvencija je pimjenjena kada mi kresneš visokonaponski visokofrekventni oscilator pa se kao džedaj kurčim sa neonkom u ruci.

Od bežičnog prenošenja podataka do interneta kao ideje je ogromna provalija, i suštinski nema veze jedno s drugim.
Ма иди бегај!

Да нечеш да Тесла лично седне за комп и куцка место тебе? :hahaha:

Тесла је одрадио подлогу на свим пољима електротехнике ,али није ПАТЕНТИРАО СВЕ!

Знаш шта је патент? Да ти помогнем, електромотор, генератор итд, као финални производ...

Капиши? :lol:

- - - - - - - - - -

Bome visoka frekvencija je pimjenjena kada mi kresneš visokonaponski visokofrekventni oscilator pa se kao džedaj kurčim sa neonkom u ruci.
Шта је бежични интернет, и коју зону ниске френквенције користи? :lol:

Ма иди бегај!

Да нечеш да Тесла лично седне за комп и куцка место тебе? :hahaha:

Тесла је одрадио подлогу на свим пољима електротехнике ,али није ПАТЕНТИРАО СВЕ!

Знаш шта је патент? Да ти помогнем, електромотор, генератор итд, као финални производ...

Капиши? :lol:

Kapim, kapim.
Tesla je predvidio radio prijenos, i na tom principu i bežičan prijenos svih vrsta podataka.

To nema veze sa idejom interneta, i pričati kako je Tesla predvidio internet je žešća pizdarija, a o PDF-u da i ne govorimo. :lol:
Koji je vama kua?
Šta nije dovoljno da je genijalac, nego trebate još malo nalagati povrh toga?

- - - - - - - - - -

....
Шта је бежични интернет, и коју зону ниске френквенције користи? :lol:

Pazi, bežično / žično nije smisao interneta.

Internet je počeo kao 100% žičan.
Niđe Tesle u tome.

- - - - - - - - - -

Ček, niko se nije zakačio na slikara Majakovskog? :lol:

Kapim, kapim.
Tesla je predvidio radio prijenos, i na tom principu i bežičan prijenos svih vrsta podataka.

To nema veze sa idejom interneta, i pričati kako je Tesla predvidio internet je žešća pizdarija, a o PDF-u da i ne govorimo. :lol:
Koji je vama kua?
Цццц....

Непоправљив си, лепо ја реко, под хитно бежи исели се из Хрватске, док још имало памети и свести имаш! :lol:

Па сам говорип и потврђујеш што сам изнео, и сам негираш све! Си ти при себи? :lol:

"Предвидио!? Си ти нормалан?

Тесла је направио огроман скок у систему преноса електричне енергије и одмах прешао на "БЕЖИЧНИ ПРЕНОС високонапонске ЕЛЕКТРИЧНЕ ЕНЕРГИЈЕ!

Не, требао је да се зајебава са интернет преносом да би Гумија задовољио.... :hahaha:

Poslednja izmena:
Цццц....

Непоправљив си, лепо ја реко, под хитно бежи исели се из Хрватске, док још имало памети и свести имаш! :lol:

Па сам говорип и потврђујеш што сам изнео, и сам негираш све! Си ти при себи? :lol:

"Предвидио!? Си ти нормалан?

Тесла је направио огроман скок у систему преноса електричне енергије и одмах прешао на "БЕЖИЧНИ ПРЕНОС високонапонске ЕЛЕКТРИЧНЕ ЕНЕРГИЈЕ!

Okej, a link sa idejom interneta je gdje?

Kapim, kapim.

Koji je vama kua?

- - - - - - - - - -

Pazi, bežično / žično nije smisao interneta.

Internet je počeo kao 100% žičan.
Niđe Tesle u tome.

- - - - - - - - - -

Ček, niko se nije zakačio na slikara Majakovskog? :lol:

Бог те мазо, који си ти бисер! :rotf::rotf::rotf:

У жичаном преносу ел. енергије непостоји френквенција... :hahaha1::hahaha1::hahaha1:

Bežični prijenos = ideja interneta

:mazi:

- - - - - - - - - -

Бог те мазо, који си ти бисер! :rotf::rotf::rotf:

У жичаном преносу ел. енергије непостоји френквенција... :hahaha1::hahaha1::hahaha1:

Da, Internet nije postojao prije bežične telefonije, tako je Tesla rekao.
Jebomepas ako Tesla nije predvidio Facebook.

- - - - - - - - - -

Koristim žicu: Teslo, jesam li na internetu?

GUMIJA DO NAŠEG FORUMA PRENOSI MORSKA STRUJA I TO IZ NEDOĐIJE.

VELI ČOVEK, PETAR PAN GA MALTRETIRA SVAKODNEVNO.

Sve znalac do znalca.
Видим ја од почетка у ком смеру он навија, али то што намерава неможе да оствари, осим да пошаље Колинду д ме ухвати за "срећу" у 4 ока, па да видим да ли да им дам неке иновације које још нису одрађене... :lol:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ај да скратим, којој секти припадаш?

Ти рече да си Јеврејин? :lol:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Пишем мало и веома прецизно. Ни то мало не успијеваш прочитати онако како пише. Онда се спрдаш сам са собом, тј. са оним што ти се учинило да је писало. Ајде ако те то забавља, не смета ми.

Пишем мало и веома прецизно. Ни то мало не успијеваш прочитати онако како пише. Онда се спрдаш сам са собом, тј. са оним што ти се учинило да је писало. Ајде ако те то забавља, не смета ми.

Objasni mi: na koji način je Tesla predvidio princip interneta?
Time što ćeš imati uređaj u ruci i izmejnjivati podatke?
To nije to.

Tako je, po nacionalnosti, ne po vjeri.
Ne vjerujem u izmišljena bića samo zato jer je netko rekao da postoje.

Ti nisi mao onaj mrak US Robotics modem na 56k?
Koja frekvencija je bila?
Пошаљи Колинду, а и ону Министарку, како се зваше, маторка добрааааа!!! Небих силазио са ње месец година!!! :lol:

Да им натенане појасним око тих твојих питања... :lol:

da li ovako priča naučnik ili inžinjer????:manikir:
ДА!

Тако прича Србин Православац! У својој чистоти и љубави према женама! :heart::cmok:

Сва наука овога света, и прошлог и будућег века, ми је у души, срцу, у крви! :per: :heart::cmok:

За тебе и Гумија секташа, мој потпис од Бога, моје име и презиме:

Poslednja izmena:
ГУМИ, за тебе и Вецу рибицу, једно питањце:

- Јуче зајтра одем до града, и кад сам се врачао кући, путем се палили аларми на коликома, а што је био највечи шоу, укључио се аларм и камера на једној продавници кад сам тик био наспрам улаза продавнице у пролазу....

Да ли то нешто значи? :think:

Имали то неке везе и са френквенцијом? :think: (:hahaha::hahaha::hahaha: )

Poslednja izmena:
ГУМИ, за тебе и Вецу рибицу, једно питањце:

- Јуче зајтра одем до града, и кад сам се врачао кући, путем се палили аларми на коликома, а што је био највечи шоу, укључио се аларм и камера на једној продавници кад сам тик био наспрам улаза продавнице у пролазу....

Да ли то нешто значи? :think:

Ja sam mislio da ćeš me pitati o onom pužu koji se po danu penje 3m, a po noći spušta 1m, za koliko dana će se popesti na zid visine 10m.

Zamenjuješ teze.

Ne zamenjujem ja teze nego ti struja pomera dupe.

- - - - - - - - - -

Па јеси ли израчунао колика је ту френквенција?

Mora da se posavetuje sa Panom. Nemoj da ga uznemiravaš, vidiš da tek uči kako se vesla rukama. Dok on dođe do Krstarice, već ćemo da ga prekrstimo i po čelu, a i po struku. :mrgreen:
To jest, ako ga ne ponese struja.

Detonation-model-of-the-frog-silicon-silicone.bak.jpg

Evo jedan uređaj za dotičnog, da ima bolji otpor pri veslanju.

Poslednja izmena:

Back