Nikola Kojo zabranio Lidiji Vukičević da glumi u filmu jer ne podržava blokade

tek ce ih jasemo

odgovornost za svaku bitangu koja je narod i studente nazivala izdajnicima svoje zemlje i podrzavala one koji pomiluju krimose koji bejzbol palicom tuku devojku po ns...

e to je u najmanju ruku nerpimereno. a ovo moje ? je konstatacija za takvu
znaci ti bi bre koju nego lidiju?

ja sam starinski coek, jos uvek nisam za prajd filozofiju.

tek ce ih jasemo

odgovornost za svaku bitangu koja je narod i studente nazivala izdajnicima svoje zemlje i podrzavala one koji pomiluju krimose koji bejzbol palicom tuku devojku po ns...

i drugo ako im je mater takva, to ne znaci da ce oni biti takvi. svi nosimo svoj krst.

tek ce ih jasemo

Užasno se izražavaš
To stoji

Lidiju cenim kao glumicu, to što smo na suprotnim stranama nema veze, cenim i Buleta (znam ga od kad sam bio dete)

Kojin gest ne cenim, bar ne ovako kako stoji u naslovu

Ovo što si naveo o njenim izjavama na informeru, pre bih za to odbio da mi ona igra u filmu nego samo zato što nije na strani protesta (pogotovo ako, kažem ako, je rekla da podržava pomilovane batinaše, to onda nije politički već pogrešan ljudski stav)

koji je zaradio toliko love da bi svi pali na pod ne verujuci
Jedan od najgedanijih filmskih serijala u Jugoslaviji. Joca Marković koji je scenarista zaradio je 30 miliona dolara u SSSR-u. Pre nekoliko godina prikazivan na hrvatskom RTL-u, bio je najgledaniji te godine u Hrvatskoj.

Interesantno da u filmu igra Miona Marković, unuka Joce Markovića i ćerka Predraga Markovića, potpredsednika SPS-a, a scenario za ovaj film je pisala tetka Milena Marković.

1755705208791.png

Realno lik Lilike je samo sporedna uloga u jednom od devet delova. Realno glavni glumci su davno pokojni a ne znam kako bi izoperisana Lidija koja je u faci vrlo neprijatna za oko doprinela novom filmu. Njen stajling ne ide nikako za normalne filmove, više ide za neke sajtove. Uz to i njene izjave i sam nastup na informeru su samo potvrdili ispravnu odluku da ona ne bude deo tog nekog filma. Gospodja je glumu davno batalila i godinama je sedela u prvom redu poslanika medju radikalima zajedno sa najgorim ološem našeg doba i time je sebe diskvalifikovala i sa ljudske strane. Naravno da je svima poznat njen radikalski stav pa je zato svi i izbegavaju i ne žele saradnju sa njom. Neka joj Dragan J. Vučićević , SNS, ili neka pink-informer produkcija ponude ulogu. Kod svojih nekadašnjih kolega je davno otpisana.

Evi suze ronim što velika filmska diva neće zaigrati...
ja na ovo gledam malo drugacije.
kako bi bilo da je obrnuto?
da je koja sns a lidija blokaderka?
ovde bi se pricala potpuno drugacija pesma.. to je ono sta pricam kad govorim o ostracenosti.

ne volim ta jednostrana gledanja na stvari.

ja na ovo gledam malo drugacije.
kako bi bilo da je obrnuto?
da je koja sns a lidija blokaderka?
ovde bi se pricala potpuno drugacija pesma.. to je ono sta pricam kad govorim o ostracenosti.

ne volim ta jednostrana gledanja na stvari.

Ja ni o njemu nemam neko mišljenje, plus što glumi istu ulogu ceo život samo u različitim filmovima.
Sećaš se one njegove kuknjave i pompeznog najavljivanja kako se seli iz Srbije? I šta bi s tim?

Back