Nikola Kalabić

Decenijama se piše,otkrivaju se komunističke laži i zločini i onda nekome padne na pamet da postavi ovakvu temu a još je naj crnje zluradi se zalepe i progutaju glupost kao som udicu.Nemam više volje da pričam,ko ne zna nek gugla.

Ma, budala koja je postavila temu je muslimanski koljač, a vidimo i ko podržava koljače...

КАКО ЈЕ ПРЕБИЛОВАЧКА НЕЈАЧ ГУРАНА У ШУРМАНАЧКУ ЈАМУ, У КОЈОЈ ЈЕ СКОНЧАЛО 2000 СРБА​

Prebilovci_stradanje_4.jpg

Evo malo istorije da ne bi mlatili praznu slamu sa komunistickim izmisljotinama.
Proguglajte vi koji ste zeljni istorije.

Kad kačiš ove besmislene tekstove okači i link da te možemo fino ismijavati a ne ovako ne znamo odakle si kopirao ovo smeće od teksta.

Postavi linkove ili ću da ti prijavim ova dva posta koja si kopirao a nisi naveo izvor.

Hajde, budi dobar dečko, imaš 10 minuta.
Ovo sam ja pročitao u knjizi Pera Simovića- Draža, smrt duža od života

Kalaba je izdajnik pre svega Jugoslovenske vojske u otadžbini, potom kralja, onda naroda pa tek onda komunista

Ovo sam ja pročitao u knjizi Pera Simovića- Draža, smrt duža od života

Kalaba je izdajnik pre svega Jugoslovenske vojske u otadžbini, potom kralja, onda naroda pa tek onda komunista

Sad je sud utvrdio da je datum smrti Nikole Kalabića bio dva meseca pre hapšenja Draže Mihailovića, pa stoga ne vidim kako je mogao da ga izda. Posledično nije izdao ni kralja ni narod, a komuniste svakako nije mogao da izda pošto nije bio jedan od njih...

Sad je sud utvrdio da je datum smrti Nikole Kalabića bio dva meseca pre hapšenja Draže Mihailovića, pa stoga ne vidim kako je mogao da ga izda. Posledično nije izdao ni kralja ni narod, a komuniste svakako nije mogao da izda pošto nije bio jedan od njih...
Netačno. Nikola Kalabić je ubijen 1947. godine. Sedi, jedan. Nauči istoriju iz relevantnih knjiga relevantnih autora, pa se javi.

Danas su na vlasti neoustaše u hrvatskoj i neočetnici na vlasti u srbiji. Tako je odavno prema tome pomirite se da su narodi profašistički orijentisani. Stoka sitnog zuba kako je tuđman nazivao svoj narod ali to može da se kaže i za ostale.

I da ti narodi su tokom rata i malo posle mnogo manje bili profašistički orijentisani nego danas. Dakle demokratija je urodila plodom!

Danas su na vlasti neoustaše u hrvatskoj i neočetnici na vlasti u srbiji. Tako je odavno prema tome pomirite se da su narodi profašistički orijentisani. Stoka sitnog zuba kako je tuđman nazivao svoj narod ali to može da se kaže i za ostale.

I da ti narodi su tokom rata i malo posle mnogo manje bili profašistički orijentisani nego danas. Dakle demokratija je urodila plodom!

Kako samo naterasmo saveznike da stoje zajedno sa profašistima i slave oslobođenje :kafa:

90flMcf.jpg

Back