Nikola Jokic

Pa pise i na box scoru ko je sutnuo i sl. Naravno da nije gledao. Razlika pocela da se topi početkom poslednje cetvrtine. Jokic je uspeo da odmori citava dva minuta pre nego sto je Meloun morao da ga vrati u igru. Najveci krivac za prilazak Lejkersa je bio Marej.

Tvoji komentari govore dovoljno da li si gledao ili ne. Ja sam tu nebitan.
Ako nemamo iste stavove ne znači da ja nisam gledao, a ti jesi. Ja ni ne znam da li si ti gledao, jer ti ne iznosiš svoje stavove i viđenja, već ideš samo okolo provociraš, troluješ i komentarišeš druge.
Hačimura je ugasio Jokića u poslednjoj četvrtini, Dejvis kao direktni Jokićev protivnik je postigao 40 poena, Denver je od +21 došao da toga da dozvoli Lebronu da šutira za izjadnačenje pred sam kraj meča.
A u pravu si, jesi nebitan i zaista ne bih više trošio vreme na tebe i tvoje loše provokacije.

Pa pise i na box scoru ko je sutnuo i sl. Naravno da nije gledao. Razlika pocela da se topi početkom poslednje cetvrtine. Jokic je uspeo da odmori citava dva minuta pre nego sto je Meloun morao da ga vrati u igru. Najveci krivac za prilazak Lejkersa je bio Marej.
Da li je Jokić bio na terenu kada su Lejkersi na najniži zaostatak?

Ako nemamo iste stavove ne znači da ja nisam gledao, a ti jesi. Ja ni ne znam da li si ti gledao, jer ti ne iznosiš svoje stavove i viđenja, već ideš samo okolo provociraš, troluješ i komentarišeš druge.
Hačimura je ugasio Jokića u poslednjoj četvrtini, Dejvis kao direktni Jokićev protivnik je postigao 40 poena, Denver je od +21 došao da toga da dozvoli Lebronu da šutira za izjadnačenje pred sam kraj meča.
A u pravu si, jesi nebitan i zaista ne bih više trošio vreme na tebe i tvoje loše provokacije.
Nema nigde provokacije, samo konstatujem cinjenice. Nista vise, nema razloga da se ljutis.

Hacimura ga cuvao/"ugasio" a Dejvis mu direktni protivnik? Saberi se.

Da desava se, ni prvi ni poslednji mec sto se toga tice. Da gledas NBA ne bi se cudio.

Zasto nema ekipe iz TNT-a da prokomentarisu ovu utakmicu? Jel to nesto oko prava prenosa ili kako to ide kod njih? Onisu mi bas zanimljivi i realno najbolji.

Lejkersi su imali odlicne procente suta koje ce tesko da ponove u sledecoj igri dok je za Denver to uobicajeno.
Jokic faca. Na sve strane danas jokic JOKIC Jokic!

A Dejvis preko njega postigao 40 poena, kada ga je Hačimura preuzeo u poslednjoj četvrtini nije se video (verovatno će ga on čuvati i nadalje).
O tome niko ne piše.
Finale zapada veliki ulog prijatelju,plus Dejvis ne treba trositi reci jedan od najboljih centara,motor ekipe su on i Lebron.Ne znam sta je tolko cudno sto je ubacio 40 poena,davao je i vise,u svakom slucaju Jokic je taj koji ga unistava,a ovaj moze samo nemo da posmatra 😁

Jeste igrajuci svoj 40 minut od 43 koliko je proveo na terenu, a Marej dave i loptu sjoro svaki napad. Da li si ti gledao NBA ikada u zivotu? Stizanje razlike nije tamo nista novo.
Druže, ja pratim NBA od kada sam kupio NBA Live '99 za Soni kec.
Pa šta ako je Jokić igrao 43 minuta? Koliko su igrali Dejvis, Rivs i matori Lebron?
Marej igra u napadu kako igra jer ima dozvolu, a možda i instrukcije od trenera tako da igra.
Stizanje razlike nije ništa novo, ali je pitanje kako su stigli razliku. Testirali su i pročitali igru Denvera, našli rešenje za Jokića i eto ga.
Trener Lejkersa je na konferenciji pucao od optimizma, a sada imaju još dva dana da se dodatno prilagode nadmorskoj visini u Denveru.

Druže, ja pratim NBA od kada sam kupio NBA Live '99 za Soni kec.
Pa šta ako je Jokić igrao 43 minuta? Koliko su igrali Dejvis, Rivs i matori Lebron?
Marej igra u napadu kako igra jer ima dozvolu, a možda i instrukcije od trenera tako da igra.
Stizanje razlike nije ništa novo, ali je pitanje kako su stigli razliku. Testirali su i pročitali igru Denvera, našli rešenje za Jokića i eto ga.
Trener Lejkersa je na konferenciji pucao od optimizma, a sada imaju još dva dana da se dodatno prilagode nadmorskoj visini u Denveru.
Sta je zapravo tvoj zakljucak svega?Jokic nije dobar u odbrani ili sta?Treba Dejvisa da cuva neko drugi?Pojasni samo to ako nije problem

Sta je zapravo tvoj zakljucak svega?Jokic nije dobar u odbrani ili sta?Treba Dejvisa da cuva neko drugi?Pojasni samo to ako nije problem
Pojasnio sam još na početku. Tema se razvodnjava bezveze.
Jokić jeste fantastičan u napadu, ali se i mnogo prima poena preko njega.
Nije uopšte agresivan i ne trudi se u odbrani, a protivnici prolaze na polaganje pored njega kao pored duha. Brzina mu isto nija saveznik u tom segmentu.

Pojasnio sam još na početku. Tema se razvodnjava bezveze.
Jokić jeste fantastičan u napadu, ali se i mnogo prima poena preko njega.
Nije uopšte agresivan i ne trudi se u odbrani, a protivnici prolaze na polaganje pored njega kao pored duha. Brzina mu isto nija saveznik u tom segmentu.
Jel si ti video nekad kako izgleda Jokic?Naravno da mu brzina nije jaca strana,i jeste nije najbolji bas u odbrani,ali opet je skakac neverovatan,i svakako najvise doprinosi timu od svih i motor je ekipe.Ti da izbacis Dejvisa iz Lejkersa ovi bi I mogli bez njega nekako,Al izbaci Jokica pa da vidis kako se menja cela ekipa zbog njega.

Најбољи српски кошаркаш у историји

To svakako vec sad sa svojih 27-28 koliko god godina a lagano se moze reci i najbolji centar ikada. Decko se jednostavno igra kosarke i uziva u tome a sad sto je toliko dobro placeno je bonus. Ne verujem da bi u evropi bio bas ovoliko "dobar" jer je mnogo sporije i vise taktike ali nba je ko stvorena za njega ili je on ko stvoren za nju, sve je u nekom "speedu" bas se prilagodio ali ima i te neke poteze, umece i osecaj koji danas retko ko ima. Samo ako mogu ga isprate ovi njegovi titula je tu

Jel si ti video nekad kako izgleda Jokic?Naravno da mu brzina nije jaca strana,i jeste nije najbolji bas u odbrani,ali opet je skakac neverovatan,i svakako najvise doprinosi timu od svih i motor je ekipe.Ti da izbacis Dejvisa iz Lejkersa ovi bi I mogli bez njega nekako,Al izbaci Jokica pa da vidis kako se menja cela ekipa zbog njega.
Nasao si da mu objasnjavas, Jokic je los igrac jer je AD dao 40 poena. Ali ipak nije dao sve poene preko Jokica. Onda je Jokic kriv sto Marej ima slobodu da ugusi pola napada, a Lejkersi pristizu, zatim mora da krpi Mareja u odbrani. Lejkersi smanjuju razliku na pocetku poslednje cetvrtine i opet je Jokic kriv sto je na klupi citava dva minuta. A a zaboravih da je Rivs postigao tri trojke sam sa istog mesta, da nije Jokic i tu kriv.
Da ne duzim pricu, mogao bi @RickRoss da pogleda malo i naprednu statistiku da vidi kakav je Jokic i u odbrani.
https://www.statmuse.com/nba/ask/2023-nba-individual-defensive-rating-rankings
I naravno da ne moze da bude agresivan jer ipak su tu licne greske.

Nasao si da mu objasnjavas, Jokic je los igrac jer je AD dao 40 poena. Ali ipak nije dao sve poene preko Jokica. Onda je Jokic kriv sto Marej ima slobodu da ugusi pola napada, a Lejkersi pristizu, zatim mora da krpi Mareja u odbrani. Lejkersi smanjuju razliku na pocetku poslednje cetvrtine i opet je Jokic kriv sto je na klupi citava dva minuta. A a zaboravih da je Rivs postigao tri trojke sam sa istog mesta, da nije Jokic i tu kriv.
Da ne duzim pricu, mogao bi @RickRoss da pogleda malo i naprednu statistiku da vidi kakav je Jokic i u odbrani.
Ma da,covek trazi dlaku u jajetu samo za Denver kao da hoce da ispadnu,ili samo ostavlja takav utisak(trece nema) ocigledno.

Druže da li ti možeš da čitaš napisano? Bukvalno sam napisao da je odličan u napadu, a loš u odbrani. Nisi ništa opovrgao što sam napisao, samo teraš kontru.
Gde sam ja napisao da je loš igrač i da je Denver isti ili bolji bez njega ili da Dejvis više vredi Lejkersima nego on Denveru?
Kao što rekoh već razvodnjava se tema bespotrebno samo zato što ljudi ***** i emotivno doživljavaju kada neko dira u Jokića, a svi znaju da je loš u odbrani samo niko ne dozvoljava da se o tome piše javno.

Druže da li ti možeš da čitaš napisano? Bukvalno sam napisao da je odličan u napadu, a loš u odbrani. Nisi ništa opovrgao što sam napisao, samo teraš kontru.
Gde sam ja napisao da je loš igrač i da je Denver isti ili bolji bez njega ili da Dejvis više vredi Lejkersima nego on Denveru?
Kao što rekoh već razvodnjava se tema bespotrebno samo zato što ljudi ***** i emotivno doživljavaju kada neko dira u Jokića, a svi znaju da je loš u odbrani samo niko ne dozvoljava da se o tome piše javno.
Pa ne pises poruke bas kao sto si ovu poslednju,citaj malo bolje,ili mislis tako kao sto si sad napisao,ali nisi dobro preneo na papir,u svakom slucaju cisti Novi Sad druze 😁

Vau napredna statistika. Što onda Jokić nije nikada bio u defanzivnom timu seozone? :lol:
Denverov reket sa Jokićem na terenu je gotovo nebranjen.
Pazi ovo: Jokić ne može da bude agresivan zbog ličnih grešaka. Pa zar se samo njemu sviraju lične greške, pa ostali mogu da budu agresivni, a on ne. Kakav je ovo argument čoveče? Mogu samo da ga razumem ako si neki desetogodišnjak zaljubljen u Jokića.
Evo samo iz hajlajtsa Jokićevi propusti u odbrani:
- na 0:33 u Lejkersovoj kontri ostavlja samog Šrodera na šutu za tri iako mu je najbliži. Potpuno ga je ignorisao dok nije primio lopti, a i kad jeste nije se mnogo trudio da mu zasmeta.
- na 0:49 u potpunosti zaboravio Dejvisa.
- na 3:51 Dejvis ga je izbacio da mu ne smeta pri šutu maltene da se nije ni trudio.
- na 4:01 Dejvis prolazi kroz Jokića i polaže loptu u koš
- na 5:03 opet zaboravlja na Dejvića i ostavlja ga samog za lake poene
- na 5:20 Jokić preuzima Rivsa, pa iz nekog razloga odlučuje da se povuče i ostavi ga samog na šut.
- na 6:16 Hačimura prolazi pored Jokića kao pored stabla i lagano poentira.

Poslednja izmena:
@RickRoss
drzi se ti igrica. Eno ti lepo link pa vidi kako se Jokic kotira kao odbrambeni igrac.
Pa što ga onda niko ni ne uzima u obzir kada se glasa za prvu i drugu najbolju odbrambenu petorku?
Zašto ovom listom ne mašeš NBA analitičarima koji ga stalno prozivaju zbog loše odbrane? :lol:
Ja razumem nacionalnu pristrasnost, Jokić je naš pa nam je drag i emotivno doživljavamo kada neko dira u njega, ali ne treba sada ići baš u krajnost i izgubiti osećaj sa realnošću samo da bi se nekome kontriralo.

Pa što ga onda niko ni ne uzima u obzir kada se glasa za prvu i drugu najbolju odbrambenu petorku?
Zašto ovom listom ne mašeš NBA analitičarima koji ga stalno prozivaju zbog loše odbrane? :lol:
Ja razumem nacionalnu pristrasnost, Jokić je naš pa nam je drag i emotivno doživljavamo kada neko dira u njega, ali ne treba sada ići baš u krajnost i izgubiti osećaj sa realnošću samo da bi se nekome kontriralo.
Mislio sam da si normalan al vidim da izgleda nisi.U startu je receno da nije najbolji sa odbranom i naravno treba biti realan bez obzira jel nas ili ne.Samo je tu problem sto ti to ne citas,pa onda napises ovakva komentar iznad koji je onda napisan u prazno,lepo je sto pratis i vidi se to,samo napises komentar tako da ga ljudi protumace suprotno od onoga sto ti hoces verovatno.

Back