Meni je čoveče tebe jako žao.Nemoj vise pisati, ocigledno je da se ne razumes u sport zvani kosarka.
Jeste covek je bio najgori na danasnjem mecu, shvatili smo da si bolestan, da mrzis nekoga bez razloga.
I opet posle svega ne shvatas da su ti ljudi argumentima (koje ti nikada ne iznosis) pobili sve sto napises, samo nisi dovoljno inteligentan da ukapiras, vec teras istu pricu...
17 poena je malo? Posebno za centra koji razigrava i igra ceo mec. Eno imas postavljenju statistiku Jokica, Bogdanovica, Avramovica i Micica, pa pogledaj, mozda ti bude nesto jasnije. Postigao je Jokic 17p bez forsiranja, dobio nekoliko krompira pri isteku napada, otud i losiji procenti suta. A da je forsirao i postigao 50p opet bi pisao kako ne valja. Odluci se sta hoces od njega...
Mislis da Ker ne zna od koga zavisi igra, pa ga je udvajao non stop cim pridje kosu. I sad je trebao da ide preko dvojice iili trojice kako bi ugurao 30+ poena? Za razliku od tebe Jokic ima mozak i koristi ga...
Obzirom da ti je najveci uspeh "peni iz kraja" razumemo zasto mislis da se razumes u kosarku... Da se iole razumes video bi:
- koliko je losiji napad kad je u igri Micic
- zaboravljenog Avramovica na klupi
- zakasneli tajmaut kada nas SAD stize i prestize, a igra nam bila u rasulu
Sve ovo ide na dusu senilnog Pesica koji je ipak za penziju, a ne za selektora. Kako god da je postavio mec, upropastio ga je u poslednjoj cetvrtini pogrešnim odlukama.
Ja nisam odgajan da nekoga mrzim, niti da nekoga vređam svaki put kao ti mene.
Kroz tvoje pisanje osećam stalno zlobu, pohlepu, ograničenost i indoktrinaciju.
Ja pišem kako mi srce nalaže i znam da ono što iznosim je većinom istina.
Preteram nekada, napišem nešto čega se ne ponosim, ali ovo kako ti i pojedini branite jedan mit, kako idolizujete samo jedno ime nije normalno.
Nema nikakve razlike između mržnje i bolesne opsesije, a ovo je opsesija.
Opsesija da je neko bezgrešan, najbolji, dok su svi drugi oko njega nebitni.
Kao što sam ranije napisao, ne borim se ovde protiv Jokića, već protiv armije hipnotisanih fanova koji u svom idolu ne vide precenjenost.
Jokić je poprilično precenjen igrač i to se videlo na EP, SP, OI.