Nikola Jokic

Screenshot_2024-01-20-18-26-29-619_com.android.chrome-edit.jpg

Viktor Savić se lepo po kenjao po Slaninaru iz Sombora.. rekao je ono što 90% Srba misli.. bravo Viktore i svaka čast na otvorenosti i hrabrosti..

https://nova.rs/emisije/izjave-vikt...-igor-miklja-pokusao-da-pojasni-ovaj-fenomen/
Није то најгоре. Ајде репка и некако, јесте био дуги плеј оф, освојена НБА титула, то се некако и могло „пеглати”, али потпис подршке пред изборе... То не разумијем никако. Ок, јасно је да би без потписа можда имао проблема са хиподромом у Сомбору и сл, али он је узео МНОГО више пара за један уговор него Новак за свих 20 година колико је на врху па би бар у том смислу морао бити и неовиснији тј. мање подложан уцјенама. Но, Новак је у таквој ситуацији вратио Београду тениску школу. Различити људи, различити и карактери...

čitam Slaninara išamarali sinoć , Nurkić ga po ko zna koji put silovao pa je u naletu besa opsovao Melonua trenera
sportista koji se alkoholiše, koji kupuje konje od milion eura a euro nije uplatio za bolesno dete, čija dva brata bahata majmuna sramore Srbiju po Americi svojim ponašanjem, koji daje podršku najvećem izdajniku u istoriji Srbije Vučiću i koga boli k da igra za reprezentaciju sada svoj prostakluk podiže na još veći nivo tako što na srpskom psuje Melouna svog trenera
ali teletabisima su najvažniji njegovi tripl dabli u raspalom cirkusu NBA.. nema veze kakav je čovek

Ja sam poslednji koji ga idealizuje, kritikujem ga za iste stvari kao i ti, ali previše si emotivno ušao u tu priču.

Kao igrač je trenutno neprikosnoven, kao čovek je diskutabilan. Ako želi da igra za Srbiju dobrodošao je, ako ne želi bolje da ne dolazi.

Srbija je veća od njega i ne zavisimo od njegovih hirova, nemam nameru da sečem vene oko njegove odluke.

Ja sam poslednji koji ga idealizuje, kritikujem ga za iste stvari kao i ti, ali previše si emotivno ušao u tu priču.

Kao igrač je trenutno neprikosnoven, kao čovek je diskutabilan. Ako želi da igra za Srbiju dobrodošao je, ako ne želi bolje da ne dolazi.

Srbija je veća od njega i ne zavisimo od njegovih hirova, nemam nameru da sečem vene oko njegove odluke.
tako je.. ne sečem ja vene nego otvaram oči ovim slepcima koji svrša vaju na njegove partije.. meni je najvažnije prvo kakav si čovek a tek onda košarkaš ili sportista.. lik nas je izdao prošlo leto.. BB plače posle poraza a ovaj se opija uz Cecu i boli ga k..

Slika i prilika sta se desava kad nekoga puste iz Laze na dan, dva.

Kada utuvite u glavu da je njegovo i samo njegovo pravo da li ce da igra za reprezentaciju ili ne. Niti ga je Srbija zaduzila, niti ga je finansirala i omogucila da postane to sto jeste. To sto ste vi u tripu je samo vas problem koji imate i glavama.
Posla silnog omalovazavanja od strane KSS i Danilovica nije ni cudo sto nece da igra. Da je bio manje pijan kad je davao izjave mozda bi i video Jokica u dresu reprezentacije.

Ne trebaju mi agumenti protiv klošara, za njih je najbolji argument šaka.
Naravno da ti ne trebaju, jer ih i nemas, a klosarsko ponasanje pokazujes svakim postom. Obzirom da znas kako treba primeji ti saku prvo na sebi, mozda se opasuljis malo

Back