Nikola Jokic

Izdrzi Jokicu napade parazitsko-komunjarskih novinara i kosarkaskih radnika. To su likovi koji ne bi umeli da zarade ni 1 dinar na slobodnom trzistu. Nemoj da igras na besmislenom takmicenju besmislene organizacije, da bi oni pokupili pare i pozicije, vec brini o svojoj profesionalnoj karijeri.

Neka se Djordjevic skine da igra za 0 dinara na toj besmislici od takmicenja, ko ih bre sve jbe, klosari raspali.
 
Neka se Djordjevic skine da igra za 0 dinara na toj besmislici od takmicenja, ko ih bre sve jbe, klosari raspali.
Па ако ћемо искрено Ђорђевић је играо на тој бесмислици од такмичења и пуно је дао као играч...чисто у његову одбрану пишем ово, не кажем да Јокић не треба да одбије.
 
Đorđević je uzeo dva EP zlata i bio najbolji na tim takmičenjima.
Uzeo je i svetsko zlato, pri čemu je doša povređen na SP i preokrenuto u 1/4 fianlu protiv Argentine. Al jbg, jedan je Sale Nacionale. ;)
 
Jedan ali odrastali su u drugacijem vremenu. Nekad se pevalo

a danas sistem te laze. Kad je Jokic rodjen Sale je natrpao Litvance. Druge vrednosti su bitne. Nekad je za sve vazilo isto a danas pokrades milione, dobijes nanogicu. Nista nije isto.
 
Napokon se isplatilo vezbanje, samo da se nastavi u tom ritmu

Screenshot_20171108-060355.jpg
 
iako ove sezone ima veću minutažu, ima slabiju statistiku nego prošle. jedno je od razočarenja nba lige ove sezone jer je bio zvezda u usponu.
da li je dosegao svoj limit ili ga veoma opterećuje što mu je ova sezona ključna kako bi potpisao dobar sledeći višegodišnji ugovor, a trenutno igra za minimalac, ne znam...

moja prognoza je da će od sledeće sezone igrati u drugom klubu.
 

Back
Top