Nikola Jokić, part 2

Karl pokrenuo lavinu, Šekil mu ustupa mesto: "Jokić ima mesto u Top 5"

Šakil O'Nil je spreman da preda svoju poziciju u NBA istoriji Nikoli Jokiću.

..........

Kad Šak kaže ..drugi nema šta da kažu ...
"Ovo je jednostavan test. Ako veruješ da Jokić dostiže status Top 10 svih vremena, poznaješ košarku. Ako ne, onda imaš još da učiš. Džoker je zauzeo mesto u top 10, preuzevši poziciju od Hakima Olajdžuvona", poručio je Karl.

Sve se slažem, osim da je Hakim ispao iz top10, po meni će on zauvek imati mesto u top 10, lično mi je u top 3.

jeste li fakin realni?
469414035_892023716464133_3428817382147053578_n.jpg

Jokić je postigao 36 poena uz 22 skoka i 11 asistencija bez ijednog faula.

Rasel Vestbruk je postao drugi igrač u istoriji NBA koji je imao tripl-dabl bez izgubljenih lopti uz 100% šuta iz igre i sa linije slobodnih bacanja.
Vestbruk je završio sa 16 poena (7/7 iz igre, 2/2 slobodna) uz po 10 skokova i asistencija i pridružio se Domantasu Sabonisu u istorijskim knjigama.

Inkredibl na kvadrat :super:

Planeta u šoku zbog Jokićevog koša sa 20 metara!​

Nikola Jokić (29) u noći između četvrtka i petka još jednom je potvrdio da je trenutno najbolji košarkaš na planeti, pošto je novim neverovatnim tripl-dablom doneo Denveru pobedu nad Sakramentom 132:123.​

Nakon duela u razgovoru sa novinarkom Kejti Vindž pričao je, između ostalog i o tom neverovatnom košu. Naravno, pitanje je bilo upućeno kako je to uspeo da izvede, a njegov odgovor oduševio je sve ljubitelje košarke.

- Znao sam da će da uđe - rekao je Jokić kroz osmeh.

Back