Nikola Jokić, part 2

ambidekster65

Legenda
VIP
Poruka
70.180
Pošto se na dosadašnjoj temi o Nikoli pisalo (i još se piše) o raznim stvarima, a najmanje o Jokiću otvaram novu temu o Nikoli. Ko bude skretao sa teme i pisao o basketu npr. brisaće se takvi postovi.

profimedia-0828727042-1.jpg

bio dobar na Olimpijadi..odazvao se.. ne znam da l na nagovor njegovog idola Vučića il je sam imao želju al došao je
za Denver i NBA me iskreno zabole stojko.. ne samo što se njega tiče nego i Bogdana
jedino što me interesuje u vezi njih je igranje za Srbiju
videćemo da je konačno shvatio šta je to kad igraš za svoj narod, tj da l će se odizavati i za EP I WC

Pošto se na dosadašnjoj temi o Nikoli pisalo (i još se piše) o raznim stvarima, a najmanje o Jokiću otvaram novu temu o Nikoli. Ko bude skretao sa teme i pisao o basketu npr. brisaće se takvi postovi.

Pogledajte prilog 1597709
Лоша идеја. Постоји тема о Јокићу, ако мислиш да је „скренула с пута” онда бриши скретања, а не сад исто то, само мало другачије. И што се не би помињао баскет? Никола је недавно одиграо мало баскета у Сомбору на свом старом „дјечијем” игралишту и шта сад као тај снимак могу качити тамо, али не могу овдје? Без везе.

Лоша идеја. Постоји тема о Јокићу, ако мислиш да је „скренула с пута” онда бриши скретања, а не сад исто то, само мало другачије. И што се не би помињао баскет? Никола је недавно одиграо мало баскета у Сомбору на свом старом „дјечијем” игралишту и шта сад као тај снимак могу качити тамо, али не могу овдје? Без везе.
Imaš pravo na svoje mišljenje. Iznio si ga i to je u redu. Moje mišljenje je da je linija manjeg otpora da se otvori nova tema. Trebalo bi obrisati dosta postova na prvoj temi o Jokiću.
Krivo si shvatio šta sam napisao za basket. Mislio sam da se na novu temu ne prenese priča da čovjek nudi 1000e za partiju basketa. I ko je od aktera priče bolji u basketu. Na to sam mislio. A naravno da je poželjno pisati o Nikolinom basketu.

Imaš pravo na svoje mišljenje. Iznio si ga i to je u redu. Moje mišljenje je da je linija manjeg otpora da se otvori nova tema. Trebalo bi obrisati dosta postova na prvoj temi o Jokiću.
Krivo si shvatio šta sam napisao za basket. Mislio sam da se na novu temu ne prenese priča da čovjek nudi 1000e za partiju basketa. I ko je od aktera priče bolji u basketu. Na to sam mislio. A naravno da je poželjno pisati o Nikolinom basketu.
Аха, па ево онда да јавно позовем Јокића на један баскет 1 на 1, играмо у 10% властите годишње зараде. :mrgreen:
Бриши слободно, ионако се зајебавам. :lol:

Ovi iz Denvera su čudni. Doveli Vestbruka u tim, ne znam šta će im. Dokazani luser gde se nigde snašao, osim možda na početku u Oklahomi. Ne ide mi u glavu kako će funkcionisati sa Jokićem
Nikako nego izgleda da hoće da prodaju Mareja jer je totalno počeo da pada strmoglavo pogotovo posle OI gde nije pokazao ništa.

Back