niko kao tata lol

StrayCat

Iskusan
Banovan
Poruka
6.778
shvrljam tako ovih dana po zenama i videh mame, kume i ostale ljupke temilice ..
obrni, okreni , sve se na kraju svede na neku hranu ...

e ovde cemo malo mrsniju da konzumiramo :zper:

da ne pitam kako tata kuva
podrazumevano , supica i prilog bez muva
zunzara

nego
recite vi meni

da li trazite ili prepoznajete neke tatine osobine u dechku, muzu , ma muzjaku brej !
koje su to , shta radite ako ih prepoznate, da li bezite od takvog ili vam bash to odgovara?

nemoj samo neka incest insinuacija nekome da padne na pamet !

Cuo sam par puta da (neki) ljudi traze osobine koje su imali njihovi roditelji, mozda jer im budi neki osecaj poznatog, tj. sigurnosti.
Medjutim ako je taj roditelj, tj. otac u ovom slucaju, bio nasilnik, galamdzija, tesko da ce neka zena traziti takvog muskarca, opet, mozda ce podsvesno traziti nekog sa slicnim osobinama, jer je u takvom okruzenju odrasla i jer joj je takav tretman "normalan" tj. poznat.
A kazu i ono da se devojcice vise vezuju za oceve, kao sto se decaci vise vezuju za majke, a dete valjda i iz tog mama-tata odnosa dobija prve informacije kako ljubav izmedju muskarca i zena izgleda, tj. funkcionise.

Imam slucaj u okruzenju, devojka ostala bez oca, a otac, krimos, opasan momak, i devojka se uda za momka koji je stariji jedno 10-ak godina od nje, sa slicnim mentalitetom opasnog momka koji je maltretira i sl. a siguran sam da je takav scenario videla u mama-tata odnosu kao dete. Neko bi bezao glavom bez obzira od takvih ljudi, bas zato jer je poznato kako taj scenario funkcionise, a mozda to i deluje nekom normalno ko nije video neki drugaciji odnos, tj. zdrav odnos.

Da li su to neki problemi sa tatom (tj. manjkom takvog prilikom odrastanja) ili nesto drugo, mozemo samo da nagadjamo.

Poslednja izmena:
shvrljam tako ovih dana po zenama i videh mame, kume i ostale ljupke temilice ..

zunzara

nego
recite vi meni

da li trazite ili prepoznajete neke tatine osobine u dechku, muzu , ma muzjaku brej !
koje su to , shta radite ako ih prepoznate, da li bezite od takvog ili vam bash to odgovara?

ovo je za na žene

inače sve žene manje ili više traže makar delić tate kod muškaraca i na osnovu aršina svog oca koji su im usađeni u svest, mere ostale muškarce...pod uslovom naravno da je otac bio da tako kažem normalan čovek, ne neka propalica, kockar, pijanica, probisvet

Poslednja izmena:

zunzara

nego
recite vi meni

a kuva...sta ce covjek
ode da izvadi gibu iz rerne
eto me za 2 minuta

ovo je za na žene

inače sve žene manje ili više traže makar delić tate kod muškaraca i na osnovu aršina svog oca koji su im usađeni u svest, mere ostale muškarce...pod uslovom naravno da je otac bio da tako kažem normalan čovek, ne neka propalica, kockar, pijanica, probisvet

a ja ne vidim sta je ovde nelogicno,mislim zivite dougo s nekim naravno da ce te da iskristalisete osobine koje vam se ne svidjaju i koje su vam pozeljne...a ako je ribi cale lud,verovatno ce da trazi nekog normalnog,mada ima i onih koje su navikle na odredjeni obrazac pa traze slicne situacije bez obzira na ociglednu negativnost istih....

a ja ne vidim sta je ovde nelogicno,mislim zivite dougo s nekim naravno da ce te da iskristalisete osobine koje vam se ne svidjaju i koje su vam pozeljne...a ako je ribi cale lud,verovatno ce da trazi nekog normalnog,mada ima i onih koje su navikle na odredjeni obrazac pa traze slicne situacije bez obzira na ociglednu negativnost istih....

a ja i ne kažem da je nešto nelogično :)
a i da ne živiš s ocem, njegove osobine bi ti potsvesno bile ideal za muškarce...naravno njegove osobine koje ti se dopadnu
ne moraš da živiš sa nekim da bi prihvatio njegove osobine kao matricu za kasnije

zunzara

nego
recite vi meni

ne uporedjujem ali primecujem neke osobine
i jedino sto ako nije vredan kao moj otac.... jbg onda, ako je neka lencuga u startu odbacujem svaku dalju saradnju

Back