Nike Air Max Skyline i Nike Air Max 90 UTT

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
preterano masivni ljudi imaju muda i to ima je vise estetska stvar......i onako izbegavaju sukobe bas na masivnost....ko ce da se kaci sa covekom od 150 kg...al pre svega imaju muda i utoku do sebe...........

nisam mislila na masive-debele......
ali dobro.........mozda se na one sa konjskom snagom i podosta misica drugacije gleda.no dobro.........
ne bih da ti tracim vreme>>>

dobro je.vec sam pocela da gubim nadu:mrgreen:
bold-:zcepanje::zcepanje:
monomax?:zcepanje:
mozemo mi da prepostavljamo koliko hocemo,ali da ja gajim hejt prema geyevima,i da sam onako masivan balkanac,ubila bih od batina krzljavog klinca u roze patikicama..........ti?
Brate ja realno mislim da tih "balkanaca" uopste vise ni nema toliko. Manje vise su ti svi u nekom fazonu kao neka rade sta oce samo sto dalje od mene xD.
A kontam da bi mozda gledali sumnjivo tog lika, nzm stvarno nista o gay fashionu,tako da stvarno nmg da komentarisem
ali air max i gey mi nekako totalno ne ide zajedno, znaci ono totalno xD.

nisam mislila na masive-debele......
ali dobro.........mozda se na one sa konjskom snagom i podosta misica drugacije gleda.no dobro.........
ne bih da ti tracim vreme>>>

Kada sam nesto gledao o gey populaciji, nesto za svoju znatizelju, naisao sam na neki clanak, i tu su bile prikazane slike sa nekih parada
I kada sam pogledao te ljude, bili su zaista ono "razliciti" u smislu da je bilo i krupnih, i bas debelih, i feminiziranih i ono likova za koje bi rekao da su bas "masivni redneci" :D
Msm da je najbitnije za borbu tvoj stav, i koliko imas to u sebi. I naravno to da li si nekada mozda imao susret sa nekom BV, ili uopste neki susret ovako. To dosta menja stvari.

Brate ja realno mislim da tih "balkanaca" uopste vise ni nema toliko. Manje vise su ti svi u nekom fazonu kao neka rade sta oce samo sto dalje od mene xD.
A kontam da bi mozda gledali sumnjivo tog lika, nzm stvarno nista o gay fashionu,tako da stvarno nmg da komentarisem
ali air max i gey mi nekako totalno ne ide zajedno, znaci ono totalno xD.
***....ja bih se na tvom mestu pazila na ulici:mrgreen:
ovo je bio zez
nesto pametno i od tebe...

sad jos samo ti da dodjes na red............

Kada sam nesto gledao o gey populaciji, nesto za svoju znatizelju, naisao sam na neki clanak, i tu su bile prikazane slike sa nekih parada
I kada sam pogledao te ljude, bili su zaista ono "razliciti" u smislu da je bilo i krupnih, i bas debelih, i feminiziranih i ono likova za koje bi rekao da su bas "masivni redneci" :D
Msm da je najbitnije za borbu tvoj stav, i koliko imas to u sebi. I naravno to da li si nekada mozda imao susret sa nekom BV, ili uopste neki susret ovako. To dosta menja stvari.

zato sam i rekla.treba znati da to izneses..;)

ugasi se..to je pametno....a i plemenito jer ugasti takav izvor gluposti...cini uslugu pametnom svetu...a i plemenito je delo..
a.jel' hoces i da za tebe nesto ucinim?
msm,ako vec cinim pametnima,red je da i za tebe uradim.....msm,takva sam.....velikodusna.....:aha:
hoces jedan antiluzer tretman?
ili nadogradnju muda?
ili bocicu otrova kada se jednog dana probudis iz zablude da si nesto extra?
samo reci........

inace za onu gay diskusiju nasao sam ovu sliku
Gay_Pride_Parade_NYCR108.jpg

Aj realno ko bi od vas rekao za ove likove da su gay xD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back