rile_laki_oblak
Iskusan
- Poruka
- 5.346
kad smo kod steneta... pre jedno godinu dana, krenuo na put... kuci... i vozim se kroz neku sumu, sta li je, i izleti mi jedno crno kuce na put... i ja ga udarim i polomim sve napred na autu.. i branik.. i hladnjak pocepam... i ventilatore... cak i termometar, sto je ispod branika... i ker, lagano, ustane i ode nazad u sumu... pa da sam mog'o tad da ga uhvatim, mislim da se ne bi dobro provelo... i, cekam sad da dodje taj sto treba da me odslepa (koji nije dos'o) i pricam telefonom sa drugom... i on mi kaze: rile... hm.. zaboravio sam sta mi je rek'o... bilo pre godinu dana... al' se secam da je to bio jedan od interesantnijih dana... i onda provedem noc na pumpi, koja se nalazila u blizini, sa jednim covekom starijim... koji tamo radi... leto bilo, prijatno... presedeli smo ispred pumpe skoro celu noc... i svasta mi je ispricao... kako je bio u rusiji... u iraku... u libanu... gradjevinac... i pili smo pivo ispred pumpe...i, pitao sam se da li bi' ja mog'o da radim pos'o koji on radi... i mogu vam reci da mi se dopalo... mog'o bi'... zato sto nema nikog, pa mozes da pustis misli gde god zele da idu...