Nikada vise da mi nisi rekao tako nesto….

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kad smo kod steneta... pre jedno godinu dana, krenuo na put... kuci... i vozim se kroz neku sumu, sta li je, i izleti mi jedno crno kuce na put... i ja ga udarim i polomim sve napred na autu.. i branik.. i hladnjak pocepam... i ventilatore... cak i termometar, sto je ispod branika... i ker, lagano, ustane i ode nazad u sumu... pa da sam mog'o tad da ga uhvatim, mislim da se ne bi dobro provelo... i, cekam sad da dodje taj sto treba da me odslepa (koji nije dos'o) i pricam telefonom sa drugom... i on mi kaze: rile... hm.. zaboravio sam sta mi je rek'o... bilo pre godinu dana... al' se secam da je to bio jedan od interesantnijih dana... i onda provedem noc na pumpi, koja se nalazila u blizini, sa jednim covekom starijim... koji tamo radi... leto bilo, prijatno... presedeli smo ispred pumpe skoro celu noc... i svasta mi je ispricao... kako je bio u rusiji... u iraku... u libanu... gradjevinac... i pili smo pivo ispred pumpe...i, pitao sam se da li bi' ja mog'o da radim pos'o koji on radi... i mogu vam reci da mi se dopalo... mog'o bi'... zato sto nema nikog, pa mozes da pustis misli gde god zele da idu...

Ajd sad šalu na stranu jer vidim da se stvari ovde shvataju veoma ozbiljno:shock:.
Elem, nisam udario žensko kad sam bio mnogo mladji pa necu ni u budućnosti. Tako sam vaspitan. Najveći stepen agresije (fizičke grubosti) mi se desio pre dosta godina. Posvadjamo se u to vreme moja draga i ja, neka glupost, ne sećam se više zbog čega, i u jednom trenutku kad me je dovela do stanja da odlepim, izadjem iz sobe, odem u kupatilo da se oladim8-). Ona otvara vrata ulazi i nastavlja:twisted:. Kada sam se okrenuo ne znam kako sam izgledao ali znam da je naglo prekinula:roll:. Prišao joj, uhvatio za ruke, podigao i lagano izneo iz kupatila, vratio se i zatvorio vrata. Nakon par minuta kada sam izašao bili smo oboje smireniji8-).

Izlozila sam argumentovano. Uzasava me i zgrazava i sama pretnja nasiljem nad slabijim, pa necu da smanjim dozivljavaj, a ti, ako ti se ne svidja nacin na koji pisem nemoj da me citas. Ah da, sad videh, pa moderator si, mozes i da me obrises, imas snagu i moc
Gospodjice, moram da te citam, bas zbog ovoga sto si naknadno primetila.
Oko toga sto sam ti rekao u vezi uvreda necemo raspravljati.
Ne razumem zasto sad i mene prozivas za snagu i moc, kada ni jedno od toga nisam ni primenio, ni pominjao. Naprotiv, savetovao sam kako treba da diskutuje neko ko za sebe smatra da je civilizovan.

Nemoj mi odgovarati, jer necemo nastavljati o ovome sto sam rekao.

@scener: nasilje nad zenama i decom i jeste veoma ozbiljna stvar. Lepo je sto nisi nikad udario zenu, niti ces, ima nade za tebe :D
@moderator: razumem!!!!
13.gif

Da li ste ikada u svadji ili ljutnji nazvali svoju devojku/zenu,k.urvom,ili nekim drugim ruznim epitetom.Kako ste se osecali posle toga?Da li vam je bilo zao.?Pokajali ste se ili mrtvi hladni joj okrenuli ledja… A ona..kako je ona reagovala, suzama,svadjom,sutnula vas u jaja ili je to prihvatila cutke sa osecajem krivice..Bice zanimljivo ako budete iskreni dragi muskarci..

Ne.Nikada.Nisam tip koji se sluzi bilo kakvim uvredama i nikada necu reci nekome ono sto nebih voleo da meni neko kaze.

Da li ste ikada u svadji ili ljutnji nazvali svoju devojku/zenu,k.urvom,ili nekim drugim ruznim epitetom.Kako ste se osecali posle toga?Da li vam je bilo zao.?Pokajali ste se ili mrtvi hladni joj okrenuli ledja… A ona..kako je ona reagovala, suzama,svadjom,sutnula vas u jaja ili je to prihvatila cutke sa osecajem krivice..Bice zanimljivo ako budete iskreni dragi muskarci..
Never. Najdalje sam otisao do lujke, ali ne u toliko pogrdnom smislu, vec vise zezatorskom, a s obzirom da nismo bili u svadji vec zbog neke gluposti onda slobodno mogu reci da nisam.

Nazivao kurvama,stokom,iebao mrtve majke po grobovima,zapisavao po ocevim i to devojkama,majci rodjenoj,ocu,sestri,bratu,komsiji i to sve u stanju besa bezbroj puta,ko to nije u Srbiji radio on je debil.

Tacka.

Back