Nikada necu sebi oprostiti sto nisam isao na koncert ....

Nikad nisam bio na narodnjačkom koncertu osim na Ceci ispred skupštine za novu godinu. E sad to je bilo jer smo hteli da prošetamo ČP
No narodnjaci su se uvukli među nas nekako, čak i 80ih, slušala se pokoja pesma, pa sve više...
JV 80ih me ne vodise roditelji jer bejahu vise u fazon neso leptir,kerber,corba....da sam to dozivio ne bi mi bilo mrsko umrijet s osmjeh na lice...

Пеперси Инђија

Bolje sto si propustio :(

To je takva prevara bila da se i danas divim "menadjerima" koji
su odradili foru.
Pepersi su bili najavljeni kao KONCERT
a bio je festivalski nastup...okruglo 1h...bez interakcije sa publikom, samo bam bam bam i pravac helihopter
Odlicna je svirka bila ali bezdusna :(
A onda krece kisa i kolaps.
Ko je bio zna ocemu pricam.
NE zaboravlja se vreme nakon koncerta a sam "koncert" ... od 1-5 za mene je samo zato sto ih volim bio 3

su odradili foru.
a bio je festivalski nastup...okruglo 1h...bez interakcije sa publikom, samo bam bam bam i pravac helihopter
NE zaboravlja se vreme nakon koncerta a sam "koncert" ... od 1-5 za mene je samo zato sto ih volim bio 3
Не сумњам да бих био тамо,чак и по таквом времену.
Био сам тада преко...

su odradili foru.
Ma bilo je ok..
da nisam tada otišao verovatno nikada ne bi gledao peperse...

doleteli su helikopterom i tačno posle sat zapalili, a povratak kući kroz blato i pljusak je bila posebna avantura :mrgreen:

Back