- Poruka
- 14.161
uuuuWOKE je mrtav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uuuuWOKE je mrtav
Učmalo?malo radi promene...kod kuće zna da bude učmalo
Znaci popara za sledeci izlazak!Učmalo?
Adikcija!
Ko te voli, sprema ti šta je dobro za tebe, ne mućka hemikalije da ti podiže sklonost i da te navadi da se vraćaš za još.
Inače, radila sam po srpskim hotelima i zapazila nešto-spremaju domaću hranu na način kako bi i naše bake i majke.
Kad sam videla da je Popara/Kačamak doručak za eminentne goste, i da se to razgrabi brzo... Pa, laknulo mi je!
kod kuće gulimo kačamak pa onda izađemo i opet da jeemo kačamakUčmalo?
Adikcija!
Ko te voli, sprema ti šta je dobro za tebe, ne mućka hemikalije da ti podiže sklonost i da te navadi da se vraćaš za još.
Inače, radila sam po srpskim hotelima i zapazila nešto-spremaju domaću hranu na način kako bi i naše bake i majke.
Kad sam videla da je Popara/Kačamak doručak za eminentne goste, i da se to razgrabi brzo... Pa, laknulo mi je!

Samo ako izlazite rano jutrom. Ima li uopšte izlazaka tog tipa ujutro?Znaci popara za sledeci izlazak!

U kojim si ti to hotelima radila i koje godine, tj. u kojem desetljeću, ako nije tajna?Inače, radila sam po srpskim hotelima i zapazila nešto-spremaju domaću hranu na način kako bi i naše bake i majke.
Popara je zakonZnaci popara za sledeci izlazak!

I kacamak je zakonkod kuće gulimo kačamak pa onda izađemo i opet da jeemo kačamak![]()

gibanica od domaćih koraI kacamak je zakon![]()

Na privatno! Imam procenat od preporuke, da se izrazim jednostavno.U kojim si ti to hotelima radila i koje godine, tj. u kojem desetljeću, ako nije tajna?
Gdje se to sprema domaća hrana, kakvu su radile naše babe?
Javi, da uplatim.
Anđele moj, tu Sotonu stvarno ne želiš upoznati, pred njom i Belzebubu noge klecaju..
Privatno me, inače, izuzetno zanima kakva je vaša baka bila.![]()
Šta beše tema?Anđele moj, tu Sotonu stvarno ne želiš upoznati, pred njom i Belzebubu noge klecaju.
Koje jelo najbolje spremaš?Šta beše tema?
OH, da, ne pitajte ženu gde da se jede.
Paaaa... znam samo ponešto.Koje jelo najbolje spremaš?
Pa dobro... nije valjda vegansko?Paaaa... znam samo ponešto.
četuje sa gptGde si ti na brzinu toliko iskustva pokupio pitam se ja![]()
On je stari kovčetuje sa gpt
jokPostim trenutno, ali nisam zgađena nad mesom.Pa dobro... nije valjda vegansko?

onda mu je đed uz gusle pripovedoOn je stari kovjok
Sa starim tvrdim sirom i kajmakomPopara je zakon![]()
sa ljuspicama od parmezanaI kacamak je zakon![]()
Samo ako izlazite rano jutrom. Ima li uopšte izlazaka tog tipa ujutro?
Volela bih da gledam to-pozvana na doručak, i na stolu je čeka popara!![]()
ja samo kornfleks Kellogg's iskljucivo!kod kuće gulimo kačamak pa onda izađemo i opet da jeemo kačamak![]()