"Nikad nisam krila da sam mu na sve načina rasturala brak da bi me oženio"

Sensei

Master
Moderator
Poruka
89.396
"Moja sudbina je bila takva da su muškarci padali na kolena preda mnom, a da se nisam posebno trudila", rekla je Suzana svojevremeno koja se dva puta našla pred oltarom.

Voditeljka je za medije otvoreno priznala da je u životu imala mnogo ljubavi, kao i da je među njima bio jedan oženjeni muškarac.

"Život mi je nudio razne stvari, nešto od toga sam i prihvatala, a desilo mi se sve što nisam htela. Tako sam govorila da neću oženjenog, ali desio se i taj oženjeni koji je bio stariji od mene. Znala sam da je u braku kada sam ga upoznala i rekla sam: 'Molim Vas, razvedite se pa mi se javite.' Život nam donosi razne situacije i baš on zauzet me je očarao, jako se trudio oko mene i razvela sam taj brak. Sada mi je žao što sam to uradila jer je on meni mnogo toga pružio, a ja njemu zauzvrat ništa", iskrena je bila Suzana.

izvor Stil

1749235069453.png

Njeno ime je postalo sinonim za ikonu pop kulture. U jednom od intervjua je pričala da je primala na stotine pisama, u kojima su joj obožavaoci nudili brakove, putovanja, čak i traktore. Gestovi ljubavi su bili raznovrsni - cveće pred vratima stana, čak i hrabriji su spavali u liftu u nadi da će je privući pažnju.

Imala je dva braka i tvrdi da je iskusila mnogo ljubavi. Sa svojim prvim suprugom, Nebojšom Kunićem, nekadašnjim članom popularnog benda "Sedmorica mladih", provela je osam godina u braku. Tokom tog perioda, rodile su se njihove dve ćerke, Teodora i Natalija.

screenshot-474.jpg

Kasnije je otkrila da ju je suprug omalovažavao govoreći da više nije ni lepa, ni mlada, iako tek što je zakoračila u četrdesete, kao i da je niko osim njega ne bi oženio.

Suzana je drugi put stala na ludi kamen 2018. godine sa dogogodišnjim partnerom Simeona Ocomokosa.

U svojoj sedmoj deceniji, Suzana je ponovno pronašla sreću. Sada je u braku sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom, sa kojim je stupila u brak pre pet godina, nakon dugogodišnje veze. Ova nova faza njenog života svedoči o tome kako ljubav može pronaći put u svim fazama života, čak i kada se čini da je sve već doživljeno.

"Do sada nisam našla toliko dobrog čoveka kao što je moj muž. To je ljubav na daljinu, 21 godinu smo zajedno, provodimo vikende zajedno, letovanja, zimovanja. Rekla sam mu da nikada neću biti njegova porodica, ali mi smo par, fenomenalan par. Porodica je ona zajednica koja ima zajedničku decu. U odnosu na mene je imućan, i prvi i drugi put sam ja zaprosila svoga muža", pričala je Suzana.

1749235241698.png

Back