NIKAD NE ZABORAVITI!!!

da prenosimo ISTINU sa kolena na koleno.
ne mora Kosovo da bude uopšte u pitanju, niti moramo Kosovo da spominjemo.

ISTINA JE JEDNA i to je nešto najlepše što postoji.

[hrche]

Cek, kazes da se "Нека сваком родитељу Косово и Метохија буде једна од првих речи које ће шапнути свом новорођеном детету! " ne odnosi na to?

Ja sam bio vjernik do 1991 godine, kada sam uvidio da su skoro svi popovi ukljucujuci i Gospodina Pavla u stvari radnici UDBE. Prestao sam da idem u Crkvu kada su komunisti presvukli dresove i SKJ aktivisti svojim debelim zadnjcama zachepili ulaze Crkava.

Ne znam.... znam da je Risto Radovic poznatiji pod nickname-om Amfilohije govorio na sahrani Z Djindjica i ako NIJE BIO POZVAN.

Znam da ta organizacija koju nazivamo Crkvom sluzi za ISPIRANJE MOZGOVA, sto je zalosno - mladog svijeta. Nama starijima neka ispiraju koliko hoce.

Sve sto si rekao je tacno i potpuno razumem tvoj bunt. Totalno ispiranje mozgova. Ima u SPS postenih i casnih ljudi, ali na zalost cute pred glasnom manjinom, kao i obicno.

ne vredi ti. kapiraš?
sam si rekao da si ateista. čak i da kažem svoje vidjenje nećeš želeti da pristaneš da je to tako.

Kosmet je istina. jednostavno, zaebani smo, što sa naše, što sa one strane.
deci treba govoriti istinu, jedno, sveto... banalno bi bilo da se odnosi na Kosovo, Kosovo i samo Kosovo.

ali, ateista si. tvoje pravo, kontaš? nema nikakvih problema...

Ne treba to shvatati bukvalno i banalno, kao što, vidim, to vi ovde shvatate.
Hm, ako bi trebalo da neka osoba rodjena u svijetu gdje rijech predstavlja bash ono sto treba da predstavlja - smijali bi nam se.
Kod nas kada te neko pita : " GDJE SI?" on vjerovatno misli na to - KAKO SI?
Kada te neko od nasih pita : "STO RADISH?" vjerovatno misli na to - KAKO PREZIVLJAVASH.

Da tako neko pita nekog u "normalnom" svijetu dobio bi odgovor :" STO TE ZABOLJE ....*&*&*(&!"

Znaci, shvatimo stvari upravo onakve kakve jesu.
Nas narod nije bash najpismeniji pa da moze citati izmedju redova.

ne vredi ti. kapiraš?
sam si rekao da si ateista. čak i da kažem svoje vidjenje nećeš želeti da pristaneš da je to tako.

Kosmet je istina. jednostavno, zaebani smo, što sa naše, što sa one strane.
deci treba govoriti istinu, jedno, sveto... banalno bi bilo da se odnosi na Kosovo, Kosovo i samo Kosovo.

ali, ateista si. tvoje pravo, kontaš? nema nikakvih problema...

Deci ne treba pricati o zlocinima koje je rezim u Beogradu cinio kako na Kosovu tako i u Bosni i Hrvatskoj. Ipak su to deca i o zlocinima treba da slusaju tek kada odrastu. To sto ti mislis da je istina je samo malecni delic istine. A ako ima zlonamernosti, a ima, onda to postaje laz. Nadam se da Pavle nije bio zlonameran ovo kada je rekao.

relativizuješ... razvodnjavaš..

ajde onda ne postuj ovde? ako si neki samoproklamovani borac za demokratiju skontaćeš da je meni vera bitna i da ti ovaj tekst NE RAZUMEŠ i otići ćeš sa teme?

ajde molim te.

Razumem ja ovaj text. Razumeo sam i otvoje tumacenje texta, to o istini. Ne branim ja tebi da ti verujes. Veruj u sta hoces. Tako da mogu da postujem gde ja hocu. Ovo je slobodna zemlja, bar bi trebala da bude...

Hm, ako bi trebalo da neka osoba rodjena u svijetu gdje rijech predstavlja bash ono sto treba da predstavlja - smijali bi nam se.
Kod nas kada te neko pita : " GDJE SI?" on vjerovatno misli na to - KAKO SI?
Kada te neko od nasih pita : "STO RADISH?" vjerovatno misli na to - KAKO PREZIVLJAVASH.

Da tako neko pita nekog u "normalnom" svijetu dobio bi odgovor :" STO TE ZABOLJE ....*&*&*(&!"

Znaci, shvatimo stvari upravo onakve kakve jesu.
Nas narod nije bash najpismeniji pa da moze citati izmedju redova.
Neke se stvari mogu, i trebaju shvatiti i sasvim bukvalno, ali neke i ne. Ova je jedna od onih koju nikako ne bi trebalo shvatiti bukvalno.

Neke se stvari mogu, i trebaju shvatiti i sasvim bukvalno, ali neke i ne. Ova je jedna od onih koju nikako ne bi trebalo shvatiti bukvalno.
Ja, bar mislim, da mogu da shvatim ono sto je Pavle kazao. Naravno shvatice i mozda 1.000 - 2.000 ljudi, ali na pravi nacin.
Onaj ogroman procenat nikada nece shvatiti tezinu njegovih rijechi.
Ovom narodu...ne samo u Srbiji ( nisam iz Srbije ), nego i narodima na prostoru ex Yugoslavije sve treba crtati jer ocigledno je da nemamo sluha za neke poruke koje nam se prezentuju.

A sada malo ozbiljnosti. Francuska je gubila teitoriju koja je u sastavu Francuske bila jako jako dugo. Nisam sada tacno siguran koja je to teritorija, ali istoricari ce znati. Madjarska je izgubila Vojvodinu koja je u njenom sasvavu bila dugo. Ne postoji zemlja koja nije u proslosti gubila i dobijala teritorije. Grcka i Turska su ocit primer. U istorijskim knjigama bice upisano da je Kosovo nekada bilo u sastavu republike Srbije i da je dobilo nezavisnost tako sto su najvece sile sveta u tom trenutku stale na stranu Albanaca. I to ce biti to.

A sada malo ozbiljnosti. Francuska je gubila teitoriju koja je u sastavu Francuske bila jako jako dugo. Nisam sada tacno siguran koja je to teritorija, ali istoricari ce znati. Madjarska je izgubila Vojvodinu koja je u njenom sasvavu bila dugo. Ne postoji zemlja koja nije u proslosti gubila i dobijala teritorije. Grcka i Turska su ocit primer. U istorijskim knjigama bice upisano da je Kosovo nekada bilo u sastavu republike Srbije i da je dobilo nezavisnost tako sto su najvece sile sveta u tom trenutku stale na stranu Albanaca. I to ce biti to.

Francuska je izgubila Alzir, tako sto je De Gol, najveci francuski drzavnik svih vremena, dao Alziru samostalnost i slobodu......

Interesantno, da su i tada, tamo.......cuvenog generala i ratnika De Gola , nazivali izdajnikom i pokusali atentat.........naravno, ta stoka je danas zaboravljena, a De Gol je deo slavne istorije francuskog naroda........

Tako to ide sa hrabrim reformatorima , pravim patriotama, i sitnim dushama i probisvetima

Back