- Poruka
- 98.635
aman, to nije istina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aman, to nije istina
Laku noćStvarno nema smisla,nedate muškarcima na žene
Pa gde će oni gidni
![]()
Laku noćStvarno nema smisla,nedate muškarcima na žene
Pa gde će oni gidni
![]()
Pada u donosu na one koji imaju manje od 30 godina.
Ali ne u odnosu na njihove vrsnjake.
Zenama pada posle 35 malo vis e od muskih ali i one u savremenom nacinu zivota mogu da nadju nekog mladjeg itd...
NIKADA nije sve abs tako crno.
Svako osim mene nadje nesto sebi.
...meni karta do Rusije,a vi ovde nađite neke bolje i bogatije...najbolje bi bilo da mi vas pošaljemo,što u ukrainu što u albanijuče vam platimo kartu u jednom pravcu
![]()
...slažem se sa ovom tvrdnjom,na svojoj koži sam osetio netrpeljivost kada sam pokrenuo par ozbiljnih tema..Kao diskriminisani deo pdf zene tvrdim da tamo imaju glasa samo oni koji slusaju i aplaudiraju i oni koji dokazuju zenske teorije o gluposti muskaraca.![]()
Ko gleda da osniva porodicu nije isto zena od 35 i devjoka od 25, ova od 25 moze sigurno da rodi dvoje-troje dece ako se poradi na tome, ova od 35 tesko, tj. u tim godinama je teze.
A i ne izgleda zena isto u 25 i 35, dok eto malo-malo pa vidim devojke sa muskarcima starijim po 10-15 i vise godina, on 35+ i njima ne smeta, tako da nije mozda za muskarce tako crno.
Za muske nikada nije crno, ako su u zdravlju,![]()
Pa grešiš, znam jednog lovatora koji ima 1000 godina i lepu mladu partnerku.Ha ha ma kakvo zdravlje ti mislis da zene razmisljaju toliko duboko? One razmisljaju kao kokoske ako im se dopada fizicki apsolutno nista drugo nije vazno po defoltu je i fin i pametan i zdrav ko dren a to sto je mozda tuberkulozan, ima secernu bolest ili astmu, ma neka bude i sidas one nece ni pitati ni znati samo ce dizati noge.
Jednom ja izadjem sa jednom rugobom od zene i ona ce meni "imas male oci". Ejjj pa kakve veze imaju velicina ociju sa bilo cim. Da me pitala jel imam dioptiriju , da li nosim sociva i slicno pa da razumem eto hoce da potomstvo ima dobre gene za oci a ona mi kaze da imam male oci. Kad sam je pitao zasto je bitno da neko ima velike oci ona nije znala nista da mi kaze logicno nego kao dete u predskolsko njen odgovor je bio "zato" sto mi se tako dopada.
Zene i logika su dva posebna univerzuma nemaju nista jedno sa drugim.
Oduvek sam se pitao zasto je zenama najvaznije kako muskarac izgleda, to jest da je visok ili da ima crne oci, crnu kosu, da je puniji da ne kazem debeo. Ajde devojke od 20, 25 godina pa i 30 da i razumem ali to da je bitno i babadevojkama od 33, 35 ili 39 godina, e to ne mogu da razumem.
To je dokaz da zene ne umeju da razmisljaju racionalno jel kad bi razmisljale znale bi da u tim godinama preko 33 one nemaju vise sta da biraju treba da budu srecne da naidje neko ko je kao covek ok i ko hoce da ih ozeni a da nije imao brak to jest da nema decu. Ne kapiraju da muskarci razvedeni ili koji su u braku vec imaju decu i da ogromnoj vecini nije ni na kraj pameti vise da imaju jos dece. I sta da one ocekuju od takve? A sa druge strane sve su blize danu kad vise ne mogu da zatrudne. Sve vise je onih cura koje i u tridesetim godinama gube menstruaciju.
Definitivno one zive u snovima i masti. Sta misle koliko to ima momaka preko 35 godina? Takvih nema na svakom koraku. A kad i od tako malobrojnih oduzmes narkomane, alkose, kurvare, pedere, hronicne bolesnike, kockare.... koliko ostaju ok momci? I one na takav mizeran procenat jos kao glavni kriterijum ubace izgled to jest visina, boja ociju, kose... Katastrofa