Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Ovo mesto je moja kućica spasa...
Svrati ponekad neko, zaviri, ostavi trag i ode..
Do novog svraćanja... istog, ili nekog drugog...
Uglavnom sam sama...

Primećujem da su forumaši malo otupeli...
Malaksali... Počeli su da slave mrtve, neko
prošlo vreme, prošle sebe...

Proleće je...
Nov je život ispred nas...

Na nama je da li ćemo vedro zakoračiti u to
novo, slaviti ono što je živo,
ili ćemo rasplamsavati patetiku u nama i gledati
unazad, u nešto što je mrtvo i što nam se samo
čini da je lepše...
Uplašeni, kao da smo izgubili hrabrost, drhtimo
i strahujemo da budemo lepši nego što smo ikada bili...

:zaljubljena:

• Voli
Reactions: Tea
Kad neku osobu volis ti je volis, bilo da je daleko, bilo da se ne cujete duze vremena, svako svojim obavezama ali ljubav tu ne prestaje, sto kaze starac Tadej: Kad te neko voli ti to i osjetis! Desi se nekad i mojim sestrama da se ne javim ni one meni ali posle toga javimo se jedno drugom kao da je bilo juce i jos sa vecom ljubavlju, jer ljubav zivi u nama, tako je i sa svima koje volimo! Prije negdje sam ti to rekla i tako je i dalje i ako me nema ali znaj da si tu u :heart2:

Back