Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Drage moje sovice, ako ćete biti budni još sat i 24 minuta, predlažem vam da odete na "Pozorište" na našoj Krstarici i odgledate bravuroznu komediju "Buba u uhu", koja je večeras na programu... Nudim vam odličnu komediju sa našim vrhunskim glumcima iz vremena kada su bili lepi i mladi... Lane Gutović igra bravurozno ulogu mutavog Kamija, lika
sa čudnom govornom manom...
Nasmejaćete se, uživačete u glumi odličnih glumaca u komediji neviđenog zapleta... Usput, uporedite glumu ondašnjih glumaca i ovih današnjih...

Grlim vas sve redom
:vzagrljaj: :vzagrljaj: :vzagrljaj:

Drage moje sovice, ako noćas nađete sat i 44 minuta koji bi ste rado posvetili sebi,
idite na naše "Pozorište" i odgledajte Nušićevu dramu "Pučina"... Predlaćem vam ovo remek delo
i uživanje u maestralnoj glumi Laneta Gutovića i Svetlane Bojković...
Režirao je Dejan Mijač, onaj koji jedini ume da domaši umetnost...

Nećete se pokajati, garantujem vam!

Uživajte...
Grlim vas...

:vzagrljaj: :vzagrljaj: :vzagrljaj:

Poslednja izmena:
DOLAZI TAKAV SVET

Dolazi takav svet,
jer dolaze oni RUŽNI,
BESKARAKTERNI, NESPOSOBNI
u kome će svako biti SUMNJIV
čak i PROGANJAN
ako je talentovan,