Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Drage moje sovice...
Uživajte u ovoj divnoj noći...
Ne zaboravite da je danas 25. avgust 2021. i da nikada, baš nikada neće da se ponovi baš ovaj dan, ove godine...
Sve što danas uradimo biće vredno i važno nama, u našim malim životićima, možda vredno i onima oko nas...
Zagrlimo one oko nas... zaboravimo nesuglasice... pokažimo da imamo lepše lice, veću ljubav i duži zagrljaj...
Ne zaboravite da danas svima oko sebe kažete da ih volite... Baš danas, jer se današnji dan nikada neće ponoviti,
niti će šanse današnjeg dana da se vrate...

Grlim vas sve redom, drage moje sovice...

:vzagrljaj: :vzagrljaj: :vzagrljaj:

"Kondorov let"...

Leo Rojas i panova frula...

I mašta... i večnost...

Draga prijateljice imam za tebe jedan poklončić
u znak zahvalnosti što me podržavaš na "mojim "
Forumima :zag:

Pogledajte prilog 998993
:heart:
Poly, draga... Kako može bilo ko tebe da ne podržava, kada su tvoji Forumi najbolji na Krstarici?
Mislim da sve čega se dohvatiš pretvaraš u blago...
Inače, hvala na poklončiću... Da znaš da više liči na mene, nego onaj pink, hahahahahah
:vzagrljaj: :heart2::heart2::heart2:

Back