Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Bome jel ovo nova kavana otvorena :D

"Blogovanje" je bilo i ostalo kafanče... Nego, krstarica dobila koronu, pa maznula blogove i preselila u kafanče... tako da, meni fali ceo moj blogić "Nije tvoj, nego moj... blog"... imao je preko 19.ooo pregleda, preko 70 strana i preko 1.700 priloga i komentara... nemam pojma šta sve fali drugima (a fali!!! :zcepanje: ), ali meni je i ovo dosta...
plus... imam 2 jaka upozorenja za loše ponašanje...treće neću da čekam...
polako kupim prnje...
Jadan Mrki, svima sve mora da vraća, hahahahahahah...
Kako si ti, lepoto naša?
Ima li neka nova fotografija meseca?
:vzagrljaj::heart2:

"Blogovanje" je bilo i ostalo kafanče... Nego, krstarica dobila koronu, pa maznula blogove i preselila u kafanče... tako da, meni fali ceo moj blogić "Nije tvoj, nego moj... blog"... imao je preko 19.ooo pregleda, preko 70 strana i preko 1.700 priloga i komentara... nemam pojma šta sve fali drugima (a fali!!! :zcepanje: ), ali meni je i ovo dosta...
plus... imam 2 jaka upozorenja za loše ponašanje...treće neću da čekam...
polako kupim prnje...
Jadan Mrki, svima sve mora da vraća, hahahahahahah...
Kako si ti, lepoto naša?
Ima li neka nova fotografija meseca?
:vzagrljaj::heart2:
AAAA
Nema sada beganja.
Ima da ostaneš tu gde si sa nama :lol:
Biće fotki poslaću ih koji dan samo da dođem sebi :lol:

Не знам колико година имаш, али ја памтим време Просвете, Бигза, Младинске књиге...сви су имали издавачке савете у којима су седела озбиљна имена.
Није било пара којима си могао да платиш њихов потпис, погледај шта се пре 30 и 40 година објављивало, погледај сада.
Могао је тада да се провуче неко уз јаку везу, али сада свако, буквално свако са 100.000 или мање у џепу може за недељу дана да ти маше објављеном књигом.
Zeza se Doc, blizu 50 imam...
Pamtim sve to, ali to su mala talasanja gore-dole koja uvek postoje.
Ima boljih vremena i gorih, ali mnogo uvek zavisi čak i od sreće,
harizme, trenutnog ukusa publike kao i drugih faktora koji svi zajedno ne moraju da označe dobar kvalitet.
Ali bilo je bolje nego sad, u to vreme, a biće opet bolje jednom sigurno.
U srednjem veku bi nas spalili za bilo kakvo žensko pisanje, tako da - može i gore...:zcepanje:

Back