Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
:cvet:Thanks, narcisi rastu...
1580772587889.png

kraj je zimi...
Šalim se, ali porediti J.Lo sa Shakirom je kao birati između eurokrema i nekog tamo bezimenog krema. Realno.
Neko slovo sam izostavila i sad nemam pojma šta sam htela reći... anyway.... svi smo lepi, ne zna se ko bi bio najlepši kad bismo imali sve slike skupa... jer je bilo vremena da se zavolimo pa bismo bili... loš žiri.

Draga @Soradze
Gde nalazis ove itekako simpaticne slike ? :hahaha:
Kopam u rudniku dan i noć...
Upozoravam na moguću duševnu i duhovnu prazninu koja jeste najteža stvar...
Navijam za duhovni integritet svakog od nas, pa da, iako smo okruženi prostotom,
ta prostota ne može da nas uprlja...
Jedino se tako može preživeti...
Hvala što si svratio, dobri moj!
:vzagrljaj: :heart2:

Kopam u rudniku dan i noć...
Upozoravam na moguću duševnu i duhovnu prazninu koja jeste najteža stvar...
Navijam za duhovni integritet svakog od nas, pa da, iako smo okruženi prostotom,
ta prostota ne može da nas uprlja...
Jedino se tako može preživeti...
Hvala što si svratio, dobri moj!
:vzagrljaj: :heart2:
Znas da sam uvek tu i da cu uvek svratiti :heart:

Back