Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:

Glenna Bowman Пре 4 месеца
Her voice so broken from the years of suffering the hopelessness and despair of heroin addiction...yet it's as if she is singing to me alone..her voice is so haunting and deep and personal. Every time I hear this the tears just creep..so beautiful. I pray this broken songbird is resting in heaven. Remarkable in every way!

Komentar kojem se i sama priklanjam... :aha:

Hvala, Indigo3 na poseti i poklonu... zaista volim...

Meni ovde Billie deluje razbijena od gudre... ako ne, onda od alkohola...mada je ona to zajedno koristila... glas...boleština... usporen mozak, samoubistveni... Ogromna šteta za sve koji krenu tim putem...
Ne mogu da odolim da ne postavim Blue Moon, hit otpevan 7 godina pre smrti... Razlika je drastična... velika energija, emocija i bistar mental su u glasu...

:heart2:

Nema na čemu, draga @Soradze , uzivajte!
Da, težak život, od ranog detinjstva dirljive scene... ovo je jedna od poslednjih njenih pesama, i tačno se može osetiti mučenje, kako reče komentatorka-broken bird, to je baš pravi opis.
Ipak, baš takva, slomljena, ovu pesmu je donela sa možda najviše duše. Ima mnogo boljih pesama u kojima je bila u dobroj formi, ali ova pesma i dan-danas zavređuje ponajviše pažnje. Prosto dira.

Back