Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Dobar dan, radni narode!
Da li je vikend već počeo za vas?

Želim da budete dobro, da se lepo odmorite, zagrlite one oko vas, recite im da ih volite...
Budite sa svojom decom, družite se sa njima, razgovarajte otvoreno, ulijte im sigurnost
i znanje da ste uvek uz njih... pokažite im svoje puno srce...

Ako ste usamljeni, dođite na Krstaricu... družite se sa onima koji vam se sviđaju, zagrlite
dobronamernike, makar je zagrljaj virtualan... Nemojte dozvoliti da vas pomisao na virtualnost
zbuni... tanka je linija između stvarnosti i mašte... Ja sam na Krstarici mnogo istinskija i svoja
nego van nje...Ono što ne mogu da učinim u reali je da zagrlim ceo svet... jer mi to svet ne bi
dozvolio...Ali, to mogu da učinim na ovom blogu, mogu da vas zagrlim sve redom, mogu da
pokažem da mi je stalo do vas i mogu da ponudim sebe baš kakva i jesam...

Pa evo...
Grlim vas sve redom...Čvrsto... odistinski!

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Ooooooooohhhhhhhhhh!
Imam novog fana!
Ovo je ljubav na prvi pogled!
Krstarica me je obavestila da je počela da me "prati"...

Sve bi bilo u redu da mi nije poslala pp i upitala ko sam ja...
:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Šta da vam kažem? Obožavam ovakve situacije...
Pošto joj nisam učinila po volji, rekla mi je da su "prozivači bez imena niko i ništa"

Tako da... IMAM FANA KOJI ME PRATI ZATO ŠTO SAM NIKO I NIŠTA

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

MOJ NOVI FAN MI POMNO PREGLEDA PROFIL... MORAĆU DA ZAMOLIM NEKOG KO ZNA DA MI NAPIŠE STEP BY STEP KAKO DA ORGANIZUJEM PODATKE NA MOM PROFILU, PA DA PODACI O MENI POSTANU NEDOSTUPNI ZA RADOZNALE...
DO TADA, FANOVI UŽIVAJTE!
žIVOT NE BI BIO TAKO LEPO DA NIJE VAS...

:zaljubljena: :zkez:

Pali ste test. Ovo je prva žena Željka Mitrovića "Hani". Očekivao sam da provalite da se sprdam, ali.... nešto ste se ukočili... :lol:
Pala sam? Baš mi je žao! Sa takvima se ne družim, jer nisam njihovog ranga...oni ovakve kao što sam ja ne primaju ni za poslugu! Znam... trebalo je da me zanimaju ovakve fenomenalne pevačice, a ne Renata Tebaldi i Marija Kalas, na koje sam potrošila svoje vreme... Inače, divim se dinastiji Mitrovića i svim prošlim i budućim neviđenim tv projektima kojima učvršćuju skotome u sivoj masi našeg školovanog i nadasve kulturnog naroda!
Tako da, oprosti, Mrki, kriva sam... jer nisam kupovala "Skandal", "Alo", "a", i ostale žutare, pa nisam mogla da upoznam dotičnu talentovanu krasoticu... Znam...konji će da me rastrgnu...zbogom beli svete!

"Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan"...

Imam neopisivo zadovoljstvo da ucementiram ovaj klip na ovom blogu!
Ubetoniraću ga da nigde ne pobegne!
Gledaću ga svakog dana, zahvaljivaću sudbini što je tako darežljiva prema našem voljenom Saši Popoviću...

Živeo nam, Saša, svaka ti se dala!

E, a naš zavidan narod, neradnički, voli da pljucka po uspešnim ljudima... c,c,c...

Screenshot_17.png

Bogu hvala, pa ima i onih koji sve to ispravno razumeju!

Screenshot_18.png

ARAM, TAM, TAM,
ARAM, TAM, TAM,
GULI, GULI, GULI, GULI,
RAM, TAM, TAM...

:zkez::zkez::zkez:

Pala sam? Baš mi je žao! Sa takvima se ne družim, jer nisam njihovog ranga...oni ovakve kao što sam ja ne primaju ni za poslugu! Znam... trebalo je da me zanimaju ovakve fenomenalne pevačice, a ne Renata Tebaldi i Marija Kalas, na koje sam potrošila svoje vreme... Inače, divim se dinastiji Mitrovića i svim prošlim i budućim neviđenim tv projektima kojima učvršćuju skotome u sivoj masi našeg školovanog i nadasve kulturnog naroda!
Tako da, oprosti, Mrki, kriva sam... jer nisam kupovala "Skandal", "Alo", "a", i ostale žutare, pa nisam mogla da upoznam dotičnu talentovanu krasoticu... Znam...konji će da me rastrgnu...zbogom beli svete!

Није требало да погађаш ко је у видеу, него да сконташ да је у питању спрдња. Намера видеа била је да разбије страхопоштовање пред "влашћу". Мoжеш сад да се вадиш, али да дођеш у следећем року да покажеш да немаш страх. ;)

Halil DŽubran: "VI STE LUKOVI SA KOJIH SU VAŠA DECA ODAPETA KAO ŽIVE STRELE"!
Pošto to jeste tako, želim da utemeljim kakav sam ja luk po kome će moja deca biti prepoznavana...

Ne želim ni jedan dan da provedem bez duhovne hrane...

Današnja hrana mi je zauvek obožavani Ljuba Tadić...
:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

UVEK NEKO NEKOGA ZBOG NEČEGA DIRA
- prvi deo -

- drugi deo -

Tekst aktuelan, emotivan, Ljuba maestralan, brilijantan... zavoliš ga od prvog izgovorenog slova - zauvek, zavoliš njegov lep,
jasan, snašan i nadasve promišljen govor - zauvek... "empatija imenom i prezimenom u prostoru i vremenu"...

Vrsni poznavalac pozorišne umetnosti, prof. Mata Milošević je rekao:
"Tadić je zaljubljen u reč, ali ne u reč kao u zvuk, nego u reč, zato što ona kazuje nešto".

:bravo::bravo::bravo:

Halil DŽubran: "VI STE LUKOVI SA KOJIH SU VAŠA DECA ODAPETA KAO ŽIVE STRELE"!
Pošto to jeste tako, želim da utemeljim kakav sam ja luk po kome će moja deca biti prepoznavana...

Ne želim ni jedan dan da provedem bez duhovne hrane...

Današnja hrana mi je zauvek obožavani Ljuba Tadić...
:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

- prvi deo -

- drugi deo -

Tekst aktuelan, emotivan, Ljuba maestralan, brilijantan... zavoliš ga od prvog izgovorenog slova - zauvek, zavoliš njegov lep,
jasan, snašan i nadasve promišljen govor - zauvek... "empatija imenom i prezimenom u prostoru i vremenu"...

Vrsni poznavalac pozorišne umetnosti, prof. Mata Milošević je rekao:
"Tadić je zaljubljen u reč, ali ne u reč kao u zvuk, nego u reč, zato što ona kazuje nešto".

:bravo::bravo::bravo:

Screenshot_24.png

Ej, pozdrav! Moja forum-familija! Volim ove ljude, tako su cool! :vnaocare:... opasno kreativne i sa visokom tolerancijom...
Nema takvih mnogo i na svakom koraku! Evo mog Disa, velikog Disa... Mnogo volim ovu pesmu od ovog pesnika.... Ja to ne bih tako čitala, ali ok...
Imam osećaj da moram biti nema... izazivam čitaoce da ovo donesu bolje.

...
Uživo slušala izvedbu kao što je ova.... Masa nestala, reč po reč... kao da sam se našla van planete.
Ne bih ja to tako čitala, definitivno... ali to je Rade Šerbedžija!

Back