Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Nemaš pojma koliko mi je milo da bar jedna osoba razume poentu...
Grlim te puno...
:vzagrljaj:
Odslušao sam i ja do kraja !
Davno sam 2003 na forumu Aladin otvorio temu o smislu života
Kao mlad ( uf.. kad je to bilo :fdlan: ) pokušavao da nadjem neki smisao u preseku filozofije ( posebno istočnih naaroda ) psihologije i religije .
Išao sam čak na seanse regresije kod pokojnog Vladete Jerotića kada je to bilo zabranjeno zakonom
Nisam uspeo dokučiti , jedino što sam dobio želju da idem da živim na Cejlon ili Tibet
Jedino vredno iz toga je da sam shvatio : " Koji je smisao tražiti životu smisao " Možda je čak i besmisleno ( To ne opravdava da ne treba tragati za njime i raditi na svojoj duhovnosti )
Zašto to govorim ? Čovek je ograničen vremenom , svojim životnim vekom , kao što i čoveku nije dato da sve dokuči ....
Jednostavno neke stvari nisu za tvoje vreme , možda za druga vremena .
Kako više tragaš shvataš da se primačinješ " prostoru " iz koga nema više povratka !
Neki kosmički um , da ga nazovemo tako gde se podhranjuju sva osećanja i iskustva jednostavno uzima tkave , pa i ranije nego što im je vreme ..
Tragam još uvek , ali samo sada sa manje strasti , jednostavno oću sadašnji život i sebe da ispunim i zadovoljim ovozemaljskim stvarima
Zato na početku moga bloga stavih pesmu iz Veda

(Pjesma o iskonu)
Rig Veda, X, 129

I dragi su mi uvek ljudi koji tragaju za time , jer time šire svoj um , samim i tim um svemira i kolektivne svesti :heart:

Poslednja izmena:

Back