Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Na SFF (Sarajevskom filmskom festivalu) otvorenom juče, pojavio se i moj miljenik...
Od svog opičenog sveta, ovaj mi je naročito zapao za okce...

Božo Vrećo

Pevač sevdalinki koji ima spektakularan scenski nastup...

Screenshot_129.png

Screenshot_130.png

Screenshot_131.png

Prošetao je sarajevskim "crvenim tepihom" i pokupio svu pažnju...
Alal mu vera na hrabrosti da živi svoj trip...

Lepoto moja, volim kada si samnom...
:obozavam:
...a, kad nijesam...boris se i sa sobom kad si ljuta...zasto si ljuta jer ti borba predstoji...boris se kad je protivnik morao biti tvoj prijatelj ili bio...da si zivjela u predkrstasko vrijeme ...ti bi Krstase osnovala a onda se njih odrekla jer ne volis kad se neko osili pa makar i dalje na svom putu bio dobar...volis borce koji postuju protivnike bez pljuvanja, omalovazavanja ili nepotkovanim nisticama kad napadaju ...uvijek ciljas i cilj ne promasis kao i sto epika kaze,- grehota je takomu Junaku , dzilitnut' se ,- ne pogodit' cilja..."
...:hvala:

Ovo moram da postavim ovde... pa, kada mi se sloši, da dođem i da se oduševim!
Ovo je moj lekoviti kutak...

Screenshot_19.png

Ova naša Petrija ima 64 godinice... neki pakosnici tvrde 66...
Ne može da se odredi po facata...

Screenshot_18.png

Majkata kaže: "Ćeri, udajte se već jednom!"
Ko je radio Vilerove bulke?

Screenshot_17.png

Ovako se to radi danas...
Mira na plaži obučena u bikini od peska...
Neverovatno je privlačna...
Zna Petrija kako se pecaju somovi...

Poslednja izmena:
...a, kad nijesam...boris se i sa sobom kad si ljuta...zasto si ljuta jer ti borba predstoji...boris se kad je protivnik morao biti tvoj prijatelj ili bio...da si zivjela u predkrstasko vrijeme ...ti bi Krstase osnovala a onda se njih odrekla jer ne volis kad se neko osili pa makar i dalje na svom putu bio dobar...volis borce koji postuju protivnike bez pljuvanja, omalovazavanja ili nepotkovanim nisticama kad napadaju ...uvijek ciljas i cilj ne promasis kao i sto epika kaze,- grehota je takomu Junaku , dzilitnut' se ,- ne pogodit' cilja..."
Prijatelju dragi... duvaju jugoistočni vetrovi ovde... donose vlagu, vrućinu... jedva se diše...
Nadam se da će uskoro pasti kiša, kao darovi sa neba...
Da će osvežiti i da će život opet biti lep i ugodan...

Volela bih da Krsta bude lekovito mesto gde, ovako slabi i ranjivi, možemo da pobegnemo...
Da se zagrlimo i sačekamo da "Luciferi" protutnje oko nas...

Napisaću jednom o tome kako ovo tvoje i moje prijateljstvo traje godinama... Pisaću koliko je lekovito...
Volim te, prijatelju mili!
:zag:

Hvala na lepim rečima, dobri moj...

Za tebe i za ostale dobronamernike i prijatelje...

Ovako je lepše...
:vzagrljaj:

Budii mi uvijek nasmijana i vedra, draga moja, osmijehom i salom protiv svakog kamena na koji se spoticemo... :heart:
Imam snaju, unučicu, dva sina i brata... Bogata sam i srećna...vedra i nasmejana...
čuvamo se kamenja i stranputica...a bilo ih je baš, baš...
:heart2:
P.S. Na svemu tome, ali i na prijateljima sam izuzetno zahvalna onom gore!

Istinito receno,poznajes joj dusu:zag:

Drage moje dame...

da li ste primetile umobolne koji šećkaju Krstaricom i zalaze i na Blog?
Dahću nam za vratom, smrde, truju nam okolinu...
Nesvesni svoje boleštine...

I nemojte one floskule: SVAKO IMA PRAVA...
Da! Ima, ali sve dok druge ne ugrožava!
Ima u svojoj maloj, jadnoj, bolesnoj, smrdljivoj rupi od bubašvabe!

Grlim vas, naravno...

ovo volim i delim sa tobom:heart:
da tamo na Forumu preneto je sa novina,ali znamo,napisala sam ti odmah ko je...Ljubim,a ne zadrzavam se,nije to visw ono o cemu sam brinula,sad je dete u sirotistu:heart:
Videla sam da je u novinama bila greška... Nije tvoja i to znam...
Brine me sada naš Milan Gutović...
https://www.telegraf.rs/jetset/vesti-jetset/3378341-zavisi-od-kiseonika-ne-izgleda-dobro-evo-u-kakvom-je-zaista-stanju-lane-gutovic-i-sta-je-problem?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=InPortal+exchange

Neverovatno je opasno ovo vreme koje živimo...
Čuvaj se!
🌺🌺🌺

Back