Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Drage moje...
igrate li igrice na Krstarici?
Godinama sam igrala igrice na Krsti, kasnije sam počela da čitam blogove...
Na ružne forume nisam odlazila, to sam prepustila fanovima ...
Evo, opet je došlo vreme igrica...
Krsta nema šta novo da ponudi osim copy paste sa neta...
Nema "drugarske drkice" u kojoj se može uživati, mada napaljeni na rijalitije
baš tu nalaze inspiraciju...
Teme sa dna im dragovoljno prepuštam...

Da, drage moje druge...
Ima simpa igrice koje ne traže uzdržavanje od povraćanja...
Grlim vas sve redom...

Screenshot_30.png

Poslednja izmena:
Drage moje druge...
Na svakom koraku se nalaze polupismeni koji nam uređuju život...
U svim segmentima društva nailazimo na fukaru koja utiče na kvalitet, dostojanstvo i vrednost
naših života... Za njihove me zabole, nisu mi bitni, ali se oni zaista previše pitaju šta i kako...
Močuga je iz Raja izašla!

PISMENI NAPRED ! ONI DRUGI - STOJ!!!

Screenshot_92.png

Screenshot_95.png

Screenshot_96.png

NEMA KO DA NAPASA STADA... A I PLATA NIJE LOŠA...
OSLOBODITE MESTA ZA ŠKOLOVANE!

Drage moje druge...
U svim segmentima društva nailazimo na fukaru koja utiče na kvalitet, dostojanstvo i vrednost
naših života... Za njihove me zabole, nisu mi bitni, ali se oni zaista previše pitaju šta i kako...

Pogledajte prilog 948419
Pogledajte prilog 948420
Pogledajte prilog 948421

Nepismeni vladaju danas..i nema ko od nadležnih da ispravi greške,jer ih ni ne primećuju.. :mrgreen: :aha:

Drage moje druge... pripazite da se ne okliznete na koricu "manane" i ne nasednete na sentiment tipa "žao mi je ovog jadnika",
pa da pokrenete pp i prepisku javnu i time skočite sami sebi u usta i uradite "ono" što comp oceni kao zvezdice... jer, između tamo
nekog i vas ne može da se ostvari razumevanje, pošto bazira na vašem sažaljenju... Vremenska udaljenost, topografska udaljenost, kulturna udaljenost, iskustvena udaljenost, kao i sve ostale udaljenjosti i različitosti jesu upozoravajući faktori da se u takvu avanturu ne ulazi...
Odavno sam uvidela da ljude ne treba lečiti, da su ljudi bolesni jer polažu neke lekcije koje im nedostaju da bi bili savršeni...
Poznavaoci tvrde da prenosimo tuđe lekcije na sebe ukoliko se mešamo i olakšavamo drugima njihove živote... Takođe tvrde da svako
dobija tačno ono što mu treba, da sa zahvalnošću treba da proživljavamo date lekcije, koje se menjaju tek kada se ispiti polože...

Malo karma, malo dharma, malo budizam, malo pravoslavlje, malo sudbine, malo jin i jang, malo energije, malo pameti... sve po malo,
pa ćemo se možda negde tamo složiti sa onima na koje smo se sažalili...

Uvek, ali uvek, taj kome ste pomogli da se bolje oseća u svojoj koži i u ovom surovom okruženju, uvek vas razočara, uvek na vas pobaca drvlje i kamenje, uvek vas uvredi i nikada se ni ne zahvali, niti se izvini... jer, to i jeste ono što ste "zaslužili" mešajući se u tuđe lekcije koje mi ne treba i ne smemo da popravljamo... Možda najvažnije, ovo važi i za realni i za virtualni svet...

Možda jeste za nekog komplikovano napisano, za poznavaoce savršeno jasno... ne može jednostavnije...
Ipak, zaobiđite tu koricu od "manane", život će vam biti i lepši i mirniji... Jer, svako od nas sam sebi krči mačetom i džungle i
prašume sopstvenih života na putu da postane lepši, da postane onaj pravi, kakav treba i mora da bude...
Ako mu je uopšte i dato mačeto...

Ljubim vas, drage moje druge...

Poslednja izmena:
Ovako je zaglupljivan naš narod još od vremena crno bele televizije, iliti od same pojave tv programa kod nas...
To je bilo vreme kada je samo poneko imao televizor, pa je pola komšiluka dolazilo kod tog "ponekog" da gleda
dnevnik i "program za narod"...
Čuveni Radivoje Lola Đukić i Novak Novak su zavrnuli rukave i štancovali bez prestanka ovakve i slične
bljuvotine, a narod je gledao razrogačenih očiju i upijao ovaj kič... Ovo je bio kič u povoju, danas je taj kič odrastao,
preplavio umove onih koji razrogačenih očiju noći provode uz rijaliti programe, hraneći se šundom, gutajući otrovčine
sa dna septičke jame u kojoj živimo...

Kakav poguban uticaj na neobrazovan narod vrše urednici tv programa vidi se u komentarima...

Screenshot_98.png

Screenshot_100.png

Ovo nije teorija zavere... Ovo jeste višedecenijski rad da se uništi srpski mental...

:koto::koto::koto:

Moderator Black star je danas napisao post koji me je zgranuo i potvrdio kakav je talas kome je pripadala i pok. Sonja Savić bio
problematičan i potpuno neumetnički... Svakako spada u višedecenijsko uništavanje srpskog mentala...

https://forum.krstarica.com/threads/najcudnije-umetnicke-predstave.926994/

Screenshot_102.png

Nisam prisustvovala toj umetničkoj lepoti... Ne znam ni koja je to scena bila...
Ne verujem da bi njenom umetničkom performansu bilo koje vodeće beogradsko pozorište dalo scenu...

Znamo, dragi moji, da ima scena i scena... i pijaca je scena... i kupleraj...i tv program...

Ovo je "umetnica" koja je sebi mnoooogo dozvolila...

Screenshot_104.png

Ne znam zašto, asocijacija mi je Gvinet Paltrou koja je prodavala sveće sa mirisom njene vagine na sred Menhetna...
Od sveća do naše "umetnice" je prava linija... bela... i šmrk, šmrk...

Drage moje druge...

Pogledajte prilog 948419
Pogledajte prilog 948420
Pogledajte prilog 948421

Gradske vlasti to treba da regulisu,mi ne mozemo tu nista...

Ovako je zaglupljivan naš narod još od vremena crno bele televizije, iliti od same pojave tv programa kod nas...
To je bilo vreme kada je samo poneko imao televizor, pa je pola komšiluka dolazilo kod tog "ponekog" da gleda
dnevnik i "program za narod"...
Čuveni Radivoje Lola Đukić i Novak Novak su zavrnuli rukave i štancovali bez prestanka ovakve i slične
bljuvotine, a narod je gledao razrogačenih očiju i upijao ovaj kič... Ovo je bio kič u povoju, danas je taj kič odrastao,
preplavio umove onih koji razrogačenih očiju noći provode uz rijaliti programe, hraneći se šundom, gutajući otrovčine
sa dna septičke jame u kojoj živimo...

Kakav poguban uticaj na neobrazovan narod vrše urednici tv programa vidi se u komentarima...

Pogledajte prilog 949782
Pogledajte prilog 949783

Ovo nije teorija zavere... Ovo jeste višedecenijski rad da se uništi srpski mental...

:koto::koto::koto:
Soki, ovo se zove travestija, iliti parodija.;) Dokaz da smo po duhu blize Francuzima po samosvesti i promucurnosti, nego klasicnoj predstavi Srbina kao nekritickog konzumenta novokomponovane `umetnosti`.:cool: Na kraju, kafanski duh nam je zajednicki. Ne zaboravi odakle su poceli Iv Montanj i Edit Pjaf.;)

Moderator Black star je danas napisao post koji me je zgranuo i potvrdio kakav je talas kome je pripadala i pok. Sonja Savić bio
problematičan i potpuno neumetnički... Svakako spada u višedecenijsko uništavanje srpskog mentala...

https://forum.krstarica.com/threads/najcudnije-umetnicke-predstave.926994/

Pogledajte prilog 949823

Nisam prisustvovala toj umetničkoj lepoti... Ne znam ni koja je to scena bila...
Ne verujem da bi njenom umetničkom performansu bilo koje vodeće beogradsko pozorište dalo scenu...

Znamo, dragi moji, da ima scena i scena... i pijaca je scena... i kupleraj...i tv program...

Ovo je "umetnica" koja je sebi mnoooogo dozvolila...

Pogledajte prilog 949827

Ne znam zašto, asocijacija mi je Gvinet Paltrou koja je prodavala sveće sa mirisom njene vagine na sred Menhetna...
Od sveća do naše "umetnice" je prava linija... bela... i šmrk, šmrk...
Ne budi suvise stroga. ;) Sonja je bila i ostala vrhunska glumica, to ne moze niko da jos ospori, bas nikada.:cool:
Da, zeznula se u mnogo cemu, precenila je svoju dusevnost, potcenila svoje telo, podavsi ga u prvom redu vrlo stetnim materijama,
svi znamo na koje mislim, idealizujuci u jednom trenutku njih umesto upravo sebe i svoje delo...:confused: Verujem da ju je to potcenjivanje
odvelo stihijski u mnogo sta, izmedju ostalog i neku vrstu pseudo-arta, gde kao da je htela da anulira svaku dotadasnju vrednost u klimi
u kojoj je to postalo pravilo, nadajuci se da ce tako izroditi nesto novo i unekoliko znacajno...Nisam bas toliki strucnjak i da tvrdim da jeste i da nije,
ali ona je i dalje, i pored svega ona - Sonja.:cool: Ne dajte se zavarati.;):)

Back