Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Dragi moji, ovo treba zapamtiti!

bela pčela - čukununuk - praunuk - unuk - sin - :hvala: - otac - đed - prađed - čukunđed - navrnđed - askurđel - kurđel - kurebal - sukurdov (sukurbal) -
beli orao...

..... baba - prababa - čukunbaba - navribaba - askunđela - kurđela - kurebala -
sukurdača... nema naziva za pretkinju koja bi odgovarala belom orlu...

Pitamo se koliko godina treba da prođe da bi se ove generacije izrodile? 350?

Screenshot_81.png

Koliko treba Ruški da postane kurebala, ili sukurdača?

:rotf::rotf::rotf:

Dragi moji, hvala što ste samnom već godinu i osam meseci...
Ponosna sam na svih 2.540 priloga na blogu i pregleda više od 82.000.
Ponosna sam što moj blog ne učestvuje u takmičenju za "blog meseca".
Iako se čini da ne zavređuje pažnju zbog svog nekvaliteta,
ja nastavljam dalje da gradim svoje carstvo, sviđalo se to nekome, ili ne...
Moje prijatelje i dobronamernike grlim kao i uvek...
Vama na dar...

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Dragi moji, ne želim da idem okolo po forumima i da ostavljam svoje postove...
Prosto, ne želim da se srećem sa nekima koji mi ne prijaju...
Znaći: samoljubljivci i egocentrici - mršššššššššššššššš!!!

E, to sam završila!
Nastavljam...

Evo kako sere naša stoka:

Screenshot_99.png

Screenshot_100.png

Sva će ta stoka jednog dana da ode u zapadnu Evropu i na granici će početi momentalno da
poštuje zakon. Momentalno će prestati da seru i da bacaju đubre kroz prozor... Jedva čekam!

Tra,la,la....

ovde i gluvi kapiraju o čemu se radi...

Grlim vas do boljeg vajba...

Poslednja izmena:
Evo kako poznati muzičar iz Teksasa (USA), MARC REBILLET, profi muzičar i pevač, showman, drži online "one man band" koncert za protekli katolički Božić...
Ljudi mu plaćaju, ako im se dopadne, koliko ko hoće bez obaveze...

Koga ne mrzi, neka gleda i sluša...

Uživanjcija...

Grlim...
:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj:

Pre 25 godina studenti su bili kosmopolite, obrazovani, energični, kreativni i ujedinjeni... I, to je to...
Nisu uspeli da promene društvo na bolje... Sada, posle 25 godina ovo je slika...

Antivakseri danas paze šta im se gura u organizaaaaam, jaooooo, a što cevče koka kolu i jedu otrovne lajne, to nema veze...da ne kažem koliko duvaju... to je ok!!! tu se niko ne buni... kakvi idioti!
Znamo, vidimo da je Izrael prva zemlja koja je u potpunosti sprovela vakcinaciju... i već danima NEMA NITI JEDNOG ZARAŽENOG! Ne govorim o tome da je Izrael zemlja snova, govorim samo da je to najjasniji primer šta se događa kada se nacija vakciniše...
I, sada smo mi pametni, a oni glupi?

Eto, morala sam ovo da izbacim... sada mi je (kobajagi) lakše...

Evo naših idiota... ima tu dosta studentarije...
ovo je poražavajući video...

:roll::roll::roll::dash::dash::dash::bljak::bljak::bljak:

Dragi moji, ova naša "Krstarica" je veoma živa živuljka... Mrda, skače, svuda se zavlači, neke grli, nekima leđa gleda, nudi nam mnoooogo sobičaka gde možemo da se zavučemo, nekoga da pronađemo, nečije misli da pročitamo, nečijim šalama da se smejemo, pameti da se divimo, nepristojnosti da se gnušamo, nudi nam i razumevanje i nerazumevanje sa ljudima iza drugih ekrana, nudi nam buduća prijateljstva i neprijateljstva, nudi nam puno emocija i puno mogućnosti da popunimo sebe... da popunimo druge...

"Krstaričinim" venama teku životne energije forumaša, prepliću se, sudaraju, vezuju, putuju istim, ili različitim putevima, hrane gladne vampire, spašavaju nečije živote, popnjavaju blagotvornom energijom ogroman prostor virtualnog sveta, koji pulsira u ritmu kosmosa...

Večeras sam se prvi put družila sa jednom nežnom forumašicom, blogerkom, divnom osobom lakog pera, divne kulture, uvek spremnom za druženje...
Ukrasila mi je veče, nabacila osmeh na lice i učinila da se divno osećam...

Za nova druženja koja započinju poverenjem...

:vzagrljaj: :heart2::zag:

Dragi moji, ova naša "Krstarica" je veoma živa živuljka... Mrda, skače, svuda se zavlači, neke grli, nekima leđa gleda, nudi nam mnoooogo sobičaka gde možemo da se zavučemo, nekoga da pronađemo, nečije misli da pročitamo, nečijim šalama da se smejemo, pameti da se divimo, nepristojnosti da se gnušamo, nudi nam i razumevanje i nerazumevanje sa ljudima iza drugih ekrana, nudi nam buduća prijateljstva i neprijateljstva, nudi nam puno emocija i puno mogućnosti da popunimo sebe... da popunimo druge...
"Krstaričinim" venama teku životne energije forumaša, prepliću se, sudaraju, vezuju, putuju istim, ili različitim putevima, hrane gladne vampire, spašavaju nečije živote, popnjavaju blagotvornom energijom ogroman prostor virtualnog sveta, koji pulsira u ritmu kosmosa...
Предивно написано. ❤️

Back