Sinoc sam izasla sa deckom. Izasli smo u jednu kafanu sa njegovim drustvom. Sve je bilo divno. Gazda kafane me je cak pozvao i da otpevam nekoliko pesama da malo podgrejem atmosferu. Ali... Problem je nastao, jos dok sam ja pevala. Oni su poceli da se zezaju na racun seksa i kada su poceli da prozivaju mog tadasnjeg decka, zbog mene. Kada sam zavrsila, cela kafana se vec digla na noge, a jedan od prijatelja mog decka je rekao: "Ne verujem da si nevina. Pevacice se obicno muvaju sa mnogima, tako da si verovatno i ti busna, kao sito." Ja sam se osetila neprijatno i rekla sam mu da gleda svoja posla. Njegova zena je samo sedela sva crvena i psramljena zbog njegovog ponasnja. Ovaj moj tadasnji, a sadasnji bivsi decko je rekao: "Ja sam siguran da je Pevacica nevina." Ovaj njegov prijatelj je rekao: "U koliko smes da se kladis da je ona nevina? Evo, ja stavljam tri hiljade eura da nije." Jedan drugi prijatelj je rekao: "Ja stavljam 4 hiljade", zena od jednog od njih je ponudila 2 i po hiljade, Ja sam cekala da vidim koliko ce ovaj moj da stavi, a on je rekao: "Stavljam 2 hiljade eura." Htela sam da propadnem u zemlju od sramote. Od njega sam ocekivala vise, medjutim, prisao je jedan galantan gospodin, koji je sedeo ya stolom do nas, sa nekim mesovitim (musko - zenskim) drustvom i rekao: "Znam da je pevacica nevina i stavljam 6 hiljada euro." Izvadio je novacanik i izbrojao pare i bacio ih na sto. Za razliku od svih njih koji su se samo duvali na recima. Ja sam bila jako pocastvovana, zbog njegovog kavaljerskog gesta, a on me je pozvao da predjem za sto kod njih. Pare su mu vratili, a ja sam samo mom tadasnjem, a sada vec bivsem decku rekla: "Zbogom!". Posle vecere me je ovaj moj kavaljer odvezao kuci u njegovom crnom BMW - u. Tu smo se i smuvali. Malo je mladji od ovog bivseg decka, a mnogo je pazljiv. Ima i jahtu, pa bi trebalo da provedemo leto na Mediteranu.
Kako biste se vi osecali, kada bi vas decko najmanje verovao vama? Kako biste se osecali da vas neko tako obruka?