Nije srpski lupati

• Začetnik teme Začetnik teme klikk
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Novembar 1996. godine

DANICA DRASKOVIC

Oni nista drugo nisu zasluzili nego da ih narod razapne konjima na repove zbog ovoga sto rade narodu. Nikada se nije desilo da Elena Causesku radi ovo sto radi ova gospoda koja se ne skida sa televizije, samo zato sto je zena predsednika republike. To je stvar njenog sumskog vaspitanja. Njima samo treba motka u glavu. Ne moze se izboriti sloboda sedeci kod kuce. Ja bih sada probijala kordone milicije. Sramota je da Srbija nema ni Apisa ni terorizam kao odgovor na duhovni i fizicki terorizam. Sve treba blokirati. Njihovu kucu treba blokirati, treba ih gadati paradajzom i kamenjem, baciti bombu…

Jun 1999. godine

DR. VOJISLAV SESELJ

· Inflacija je opet uzela maha, ali ubeden sam da cemo je drzati pod kontrolom. Mi smo rat docekali sa ukupnom novcanom masom od 10 milijardi dinara, a sada imamo 14 milijardi dinara. Morali smo nesto novca da dostampamo, jer ko bi finansirao sve ove radove. Inflacija vam tu dode kao neka vrsta poreza. Imate 100 dinara u dzepu, inflacija vam to obezvredi, pa imate 80 dinara.

- ‘Mislim da je bolje da imamo jednog vladara - predsednika pa da ga smenjujemo glasovima, nego da moramo da ga ubijemo.’

Karići su inače nemirni. Samo prezime im to govori, zbog čega na kupanju nikada nisu mogli da nose kratke gaće, već bermude.’

Haški tužioci su ružni zato što su nehumani i zli. S druge strane, Slobodan Milošević spada u lepe ljude. Najlepše.’

U borbu idem bez emocija. Meni je žao da potrošim metak na hrvatskog civila. Taj metak mi nešto znači, a hrvatski civil mi ne znači ništa.’ -majko mila!

Obećao sam Miloševiću da neće ići u Hag. Ali, obećanje se odnosilo na tu noć.

untitledtl1.png

Novembar 1996. godine

DANICA DRASKOVIC

Oni nista drugo nisu zasluzili nego da ih narod razapne konjima na repove zbog ovoga sto rade narodu. Nikada se nije desilo da Elena Causesku radi ovo sto radi ova gospoda koja se ne skida sa televizije, samo zato sto je zena predsednika republike. To je stvar njenog sumskog vaspitanja. Njima samo treba motka u glavu. Ne moze se izboriti sloboda sedeci kod kuce. Ja bih sada probijala kordone milicije. Sramota je da Srbija nema ni Apisa ni terorizam kao odgovor na duhovni i fizicki terorizam. Sve treba blokirati. Njihovu kucu treba blokirati, treba ih gadati paradajzom i kamenjem, baciti bombu…

Шта демоНкрата мисли, то демон говори.
Фашисти били, фашисти остали.

Шта демоНкрата мисли, то демон говори.
Фашисти били, фашисти остали.

VUK DRASKOVIC

BBC, 1. april 1999.

· Komentar predloga Sporazuma o Kosovu: Dobro sam zagledao nevestu sa svih strana i mogu da vam kazem da mlada i nije bas tako lepa kao sto se prica.

Blic, 6. mart 1999.

· Za sebe licno mogu da vam kazem da ne vidim da bi moj zivot imao smisla kada bi Srbija izgubila Kosovo.

Back