- Poruka
- 40.434
Kako reagujete kada ste sa nekim a vidite negde ispod površine da ta osoba nije srećna sa vama.
Šta radite?
Šta radite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne smeta ti to?
usrecim je.Kako reagujete kada ste sa nekim a vidite negde ispod površine da ta osoba nije srećna sa vama.
Šta radite?
Vecina je emotivno osakacena i tako ne moze nista da proceni u sta treba ulazitiKako jbt uopšte dolaziš u sve te situacije?
Pa isteraš valjda stvari na čistac odmah čim to primetiš pa se il razilazite il rešavajte problem ako ga ima...
usrecim je.
ako ona oce nesto drugo, ja cu biti to drugo. Ako mi je stalo do nje, okrenucu svet naglavacke. Svaka prosecno inteligentna zena , ako se uveri u to, bice zadovoljna.A šta ako ne pomaže? Vidiš da... ne štima, nije više zadovoljna, srećna, kao da traži nešto drugo. Žene posebno često ne znaju šta bi, a nezadovoljne su. Nekad se to dešava i muškarcima.
Pričam sa njom o tome, tipa:Kako reagujete kada ste sa nekim a vidite negde ispod površine da ta osoba nije srećna sa vama.
Šta radite?
Skoro sam imao jednu vezu, korektan sam bio ...ali zene brate samo traze i uvek neko nezadovoljstvo.A šta ako ne pomaže? Vidiš da... ne štima, nije više zadovoljna, srećna, kao da traži nešto drugo. Žene posebno često ne znaju šta bi, a nezadovoljne su. Nekad se to dešava i muškarcima.
Pričam sa njom o tome, tipa:
Šta se dešava kod tebe?
Šta se promenilo?
Šta želiš?
Pa posle toga rezonujem kako ću da postupim
Predlažem ti da pitaš AIZar u komunikaciji između dvoje nije bitan samo osećaj? Time što ste nešto objasnili niste n išta rešili ?
Verovatno nisam ni ja srećna znači da smo smorili jedno drugoKako reagujete kada ste sa nekim a vidite negde ispod površine da ta osoba nije srećna sa vama.
Šta radite?
@Paula !?A šta ako ne pomaže? Vidiš da... ne štima, nije više zadovoljna, srećna, kao da traži nešto drugo. Žene posebno često ne znaju šta bi, a nezadovoljne su. Nekad se to dešava i muškarcima.
@Paula !?
Šta ti bi? Poslednja osoba od koje sam ovaj stav o ženama očekivala.
Žene znaju šta bi, uglavnom to ne mogu, na primer da "ne bih ja ovo trpela da ne moram, najradije bih dete za ruku i ćao", možda takve žene, u takvim situacijama šalju signale da ne znaju šta hoće, jer to što hoće - ne mogu.
Pa lako...žali se uvek na sve, konobar ne zna da radi posao, kolege na poslu su svi nesposobni, komšije prave buku, nema da se nađe nigde udobnih cipela, vidi kako se obukla ova i ona itd može se nabrojati još...Ima osoba koje su uvek nešto nezadovoljne.. kako to razdvojiti da li je u pitanju taj odnos ili su nezavisno od toga nezadovoljne?
Pa lako...žali se uvek na sve, konobar ne zna da radi posao, kolege na poslu su svi nesposobni, komšije prave buku, nema da se nađe nigde udobnih cipela, vidi kako se obukla ova i ona itd može se nabrojati još...
Ako nije takva osoba, onda je do odnosa.